IliaLive.gr
LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

31|05
2023
19:47

Με 24 προϊόντα η γ΄ φάση διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ - 6-16 Ιουνίου η διανομή σε 11.000 ωφελούμενους της ΠΕ Ηλείας

Με την καθιερωμένη επιτυχημένη μέθοδο «Drive Through» για την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 θα ξεκινήσει η γ΄ φάση διανομής τροφίμων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τους ωφελούμενος της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Η κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Ηλείας – η οποία έχει την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας – σε συνεργασία με τους επτά Δήμους ως εταίρους του Προγράμματος, με την διαρκή συνεργασία και υπό τις οδηγίες του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, προετοίμασε την γ΄ φάση διανομής (η α΄ πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο και η β΄ τον Μάρτιο) έγκαιρα, ώστε οι δικαιούχοι να παραλάβουν τις προβλεπόμενες ποσότητες τροφίμων και ειδών παντοπωλείου στην αρχή του καλοκαιριού, πριν την άνοδο των θερμοκρασιών, για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η καθιερωμένη πια επιτυχημένη εφαρμογή της μεθόδου «Drive Through» και στους επτά δήμους της Π.Ε. Ηλείας, κατά την οποία οι δικαιούχοι εισέρχονται στους χώρους με τα αυτοκίνητά τους και μετά την ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων – χωρίς να αποβιβάζονται – φορτώνονται τα τρόφιμα στα οχήματά τους και αποχωρούν, διασφαλίζει ότι η διαδικασία παραλαβής ολοκληρώνεται με ταχύτητα, διακριτικότητα και χωρίς ταλαιπωρία.

Σε αυτή την γ’ φάση, οι 10.972 δικαιούχοι ΤΕΒΑ (από τις 6.324 αιτήσεις) θα παραλάβουν 4 συσκευασίες με 24 προϊόντα (κρέας, τυριά, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, είδη παντοπωλείου, είδη προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού).

Πρόγραμμα διανομής με «drive through» και στους 7 δήμους

Τρίτη 6/6/23 – Δήμος Πύργου (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή - https://goo.gl/maps/FNqvZcPKugXH4Y7x6)

Τετάρτη 7/6/23

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων     (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Κρέστενας - https://goo.gl/maps/ymBhNfRgtpDpGdqn9)

Δήμος Ζαχάρως (Κεντρική αποθήκη του Δήμου Ζαχάρως, έναντι Γυμνασίου- Λυκείου - https://goo.gl/maps/RYNHYgDxcASarY6H6)

Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9/6/23 – Δήμος Πύργου (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή https://goo.gl/maps/FNqvZcPKugXH4Y7x6)

Δευτέρα 12 & Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 – Δήμος Ήλιδας (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ήλιδας – Χώρος Λαϊκής Αγοράς Αμαλιάδας, πλησίον γηπέδων Αμαλιάδας - https://goo.gl/maps/fQVZzK1o6gfokhm6A )

Τετάρτη 14/6/23 – Δήμος Πηνειού (ΝΕΟ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πηνειού, 1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Γαστούνης - Βαρθολομιού, https://goo.gl/maps/FXJaPBHNFYQko8He7 )

Πέμπτη 15/6/23 – Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης (ΑΕΘΛΙΟΝ Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας-Λεχαινών - https://goo.gl/maps/tbfHkujvgFdtWzDM6)

Παρασκευή 16/6/23 – Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας (Αποθήκη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας - πλησίον Πυροσβεστικού Κλιμακίου -  https://goo.gl/maps/62QGp6D3QRZijAYF8)

Οδηγίες

Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.

Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα, καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης - διαχειριστής: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Βασίλης Γιαννόπουλος

Μητρόπουλος Νώντας