IliaLive.gr
LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|06
2023
08:33

Τα μηνύματα φορέων και αιρετών για τους υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν μια δοκιμασία για την οποία προετοιμάζεστε εδώ και πολύ καιρό, στοχεύοντας στην επίτευξη ενός υψηλού στόχου, την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με εφόδιο τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει κατά την διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων, με θάρρος και ψυχραιμία, αλλά και με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, νικήστε το άγχος και δώστε τη δική σας “μάχη”.

Να θυμάστε πως, αυτές οι εξετάσεις, είναι μια ευκαιρία για να πετύχετε τα όνειρά σας, αλλά όχι η μοναδική. Στην πορεία της ζωής σας, θα κληθείτε να δώσετε αρκετές “μάχες” και θα έχετε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να κατακτήσετε την κορυφή που εσείς επιθυμείτε.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους υποψήφιους της Π.Ε. Ηλείας, καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις σας».

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θ.Βασιλόπουλου για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023  

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν αναμφίβολα σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  

Ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον, μια ευκαιρία που δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία σε μια πορεία ζωής γεμάτη από δυνατότητες και ευκαιρίες σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον συνεχώς εξελισσόμενο.  

Εύχομαι τα αποτελέσματα να ανταποδώσουν τις θυσίες σας , τους κόπους των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας , αποτελώντας την αρχή για μεγαλύτερες προκλήσεις στο πεδίο της γνώσης και της προόδου.

Και μην ξεχνάτε να κοιτάζετε το μέλλον με αισιοδοξία, γιατί η ζωή, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες, δεν αρχίζουν ούτε σταματούν σε ένα αγώνα…!

 

Μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

Αγαπητά μου παιδιά,

με την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους σας καλή επιτυχία. Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή να πετύχουν τους στόχους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Να συγχαρώ τους γονείς σας, που με την αγάπη τους είναι συνοδοιπόροι και σ’ αυτή σας την προσπάθεια, καθώς και τους καθηγητές σας για τη στήριξη και τις γνώσεις που σας πρόσφεραν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ένας δύσκολος, επίπονος με πολύ άγχος και κούραση, δρόμος, φτάνει στο τέλος του. Μαζί του και τα υπέροχα ανέμελα χρόνια της σχολικής ηλικίας. Το τέλος των πανελληνίων εξετάσεων σηματοδοτεί την πρώτη μας ενηλικίωση. Γι’ αυτό θα πρέπει πάντοτε να θυμόσαστε, ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος η ζωή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον καθένα σας. Αρκεί να μην σταματούν τα όνειρα, η προσπάθεια, οι στόχοι…

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και να μην σταματήσετε να παλεύετε για τα ιδανικά σας. Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο. Αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας!

 

Γιάννης Λυμπέρης - Δήμαρχος Ήλιδας: “Οι Πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτούν μία νέα αρχή”

Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σηματοδοτεί μία νέα αρχή, είναι ένας σημαντικός σταθμός για τους μαθητές μας που προσδοκούν να διαβούν την πόρτα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ωστόσο δεν καθορίζει τα πάντα. Στην πορεία τους οι νέοι μας και στην αναζήτηση εκπλήρωσης των ονείρων τους θα συναντήσουν πολλούς σταθμούς και πολλές ακόμη ευκαιρίες.

Το ουσιαστικό και κυρίαρχο είναι να θέτουν στόχους και να προσπαθούν πάντα για την υλοποίησή τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η ‘Ιθάκη’ είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι είναι αυτό που έχει σημασία και αυτό πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους.

Ο κόπος πάντα δικαιώνεται και σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία που ξεκινούν, να οπλιστούν με κουράγιο, δύναμη και αισιοδοξία, ώστε να εξαργυρώσουν την προσπάθεια που κατέβαλλαν επί σειρά ετών.

Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, αυτό που σήμερα ίσως μοιάζει ανυπέρβλητο, στο μέλλον θα είναι μία νοσταλγική ανάμνηση.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών και καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς και γονείς.

 

Μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

«Στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αλλά και όλης της χώρας, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εύχομαι καλή επιτυχία! 

Έφτασε επιτέλους η ώρα για να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών και των κόπων σας και να διεκδικήσετε μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γνωρίζω πολύ καλά ότι όλο αυτό το διάστημα δώσατε έναν αγώνα δύσκολο που απαιτούσε υπομονή, αντοχή και θυσίες.

Μην ξεχνάτε όμως πως αποτελεί μόνο μια δοκιμασία από τις πολλές που θα έχετε στη ζωή σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας, ψυχραιμία και αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Καλή δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας, καθώς και στους καθηγητές σας!»

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας

 

Μήνυμα του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου, προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

«Αγαπητά μου παιδιά,

η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σηματοδοτεί το τέλος μιας πολυετούς πορείας με φωτοδείκτες τους εκπαιδευτικούς σας, κατά την οποία αποκτήσατε γνώσεις και κοινωνικές δεξιότητες, διαμορφώσατε στάσεις και αξίες, καλλιεργήσατε όνειρα και φιλοδοξίες.

Σήμερα βρίσκεστε στην αφετηρία μίας διαδρομής για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι η πρώτη σας, αλλά όχι η μοναδική μάχη της ζωής σας. Συμμερίζομαι την αγωνία σας και αφουγκράζομαι τα καρδιοχτύπια σας. Μετατρέψτε το άγχος που σας πολιορκεί σε δημιουργία. Να θυμάστε ότι καμία μάχη κερδισμένη ή χαμένη δεν ορίζει από μόνη της την πορεία της ζωής.

Η συμμετοχή σας στις εξετάσεις είναι η κορύφωση των προσπαθειών σας αλλά όχι η απόλυτη κρίση των δυνατοτήτων σας. Είναι πρόκληση για να αρχίσετε να χτίζετε τα θεμέλια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, αλλά να θυμάστε ότι ο αγώνας σας για την εκπλήρωση των ονείρων μας, είναι αέναος.

Με εφόδια τη νηφάλια σκέψη, την νεανική σας διάθεση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κατεβείτε στον στίβο και αγωνιστείτε. Να ξέρετε ότι είστε ήδη νικητές, καθώς το αποφασίσατε και το παλεύετε.

Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας, καθώς και των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας και να αποτελέσει την απαρχή πορείας υψηλότερων στόχων στον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης, της δημιουργίας και της προόδου. Είμαι δίπλα σας! ».

 

Ευχετήριο μήνυμα δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και ήρθε η ώρα που οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, των ΕΠΑΛ την Πέμπτη και των ΓΕΛ την Παρασκευή, δοκιμάζετε τις δυνάμεις και τις γνώσεις σας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
 
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη για να αντιμετωπίσετε την απαιτητική περίοδο που ξεκινά και ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Οι Πανελλήνιες αποτελούν σταθμό στην εκπαιδευτική σας διαδρομή αλλά σίγουρα δεν θα καθορίσουν αποκλειστικά την πορεία σας στη ζωή. Οι τρόποι και οι δρόμοι υπάρχουν και ανοίγονται διάπλατα μπροστά σας, είτε αυτό συμβεί μέσω αυτών των εξετάσεων είτε όχι. Συγχαίρω τους γονείς σας, που στάθηκαν στο πλευρό σας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, και τους εκπαιδευτικούς σας, που φρόντισαν να σας προετοιμάσουν κατάλληλα για αυτήν τη διαδικασία.
 
Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Οι σκέψεις μας σας συνοδεύουν.
 
Ο Δήμαρχος Ζαχάρως

Κώστας Αλεξανδρόπουλος

 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Ιωάννη Πλεμμένου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θέλω να ευχηθώ στο σύνολο των υποψηφίων τόσο του Δήμου Πύργου όσο και ολόκληρης της Ηλείας καλή επιτυχία στους στόχους τους.

Η συμμετοχή στις Πανελλαδικές είναι μία διαδικασία που ως ένα βαθμό θα επηρεάσει την μελλοντική σταδιοδρομία των υποψηφίων ωστόσο αυτό το οποίο οφείλουν όλοι να θυμούνται είναι ότι απαιτείται ψυχραιμία και όσο το δυνατό λιγότερο άγχος. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ωστόσο δεν αποτελούν μονόδρομο για το μέλλον των σημερινών υποψηφίων. Θα υπάρξουν δεκάδες ευκαιρίες προκειμένου οι υποψήφιοι να μπορέσουν να εκπληρώσουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

Εύχομαι από καρδιάς όλοι οι υποψήφιοι να κάνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους πραγματικότητα.

Ιωάννης Παν. Πλεμμένος

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης

 

Καλαματιανός: Καλή επιτυχία στα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές

Η σχολική περίοδος, γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες, φτάνει στο τέλος και ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες, όπως έχει διαμορφωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα, αποτελούν προθάλαμο εκπαιδευτικής εξέλιξης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Είναι η κορύφωση των πολυετών προσπαθειών των παιδιών μας στο σχολείο. Μια κρίσιμη διαδικασία, που, όμως, σε καμία περίπτωση, δεν είναι καθοριστική για το μέλλον. Πάντα θα υπάρχουν οι ευκαιρίες για την εκπλήρωση των στόχων, που καθένας και καθεμιά έχει θέσει. 

Με σωστή προετοιμασία, πίστη, νηφαλιότητα και ψυχραιμία, οι μαθήτριες και οι μαθητές, θα καταφέρετε να κάνετε πράξη την εισαγωγή σε δημόσιο πανεπιστημιακό τμήμα. Αφοσιωμένοι συνοδοιπόροι και σύμμαχοι από την αρχή αυτής της προσπάθειας, είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας. Πάντα δίπλα, αρωγοί σε ό,τι χρειαστεί, με αφοσίωση και αγάπη, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας σας. 

Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία και καλή δύναμη! 

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός

Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 

Μήνυμα βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου για Πανελλαδικές εξετάσεις: “Σε κάθε δοκιμασία υπάρχει και κάτι όμορφο”

Οι νέοι μας, με την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις καλούνται να επιχειρήσουν ένα σημαντικό άλμα για την μετάβασή τους στην ενήλικη ζωή. Αναμφίβολα είναι μία δύσκολη δοκιμασία, για την οποία έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και κόπο επί σειρά ετών, και θα επηρεάσει την μελλοντική τους σταδιοδρομία. Ωστόσο, δεν αποτελεί μονόδρομο και δεν είναι το τέλος. Στην ζωή θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων και οι νέοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σε κάθε δοκιμασία πάντα υπάρχει κρυμμένο και κάτι όμορφο.

Ας αναζητήσουν το όμορφο λοιπόν και με πίστη στις ικανότητές τους να αντιμετωπίσουν και αυτή την δοκιμασία και να απολαύσουν την ολοκλήρωση ενός κύκλου της ζωής τους για να περάσουν πιο ώριμοι και δυνατοί στον επόμενο.

Το μέλλον τους ανήκει και εμείς θα είμαστε πάντοτε στήριγμά τους, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα εύκολα και στα δύσκολα, με την ελπίδα τα όνειρά τους και οι στόχοι τους να ξεπεράσουν τις δικές μας προσδοκίες.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχίας σε όλους!

 

Μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

«Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,

Βρίσκεστε μπροστά σε μια σημαντική αφετηρία. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας ζωής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο. Είναι μια πρόκληση, μια δοκιμασία από τις πολλές που θα κληθείτε να ανταποκριθείτε. Αποτελούν την μετάβασή σας στην ενήλικη ζωή, μια περίοδο κομβική για το επόμενο βήμα, την φοιτητική περίοδο, την κατάκτηση γνώσεων και εμπειριών.

Τις ημέρες που ακολουθούν, με ηρεμία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε για τα μέγιστα αποτελέσματα, αντάξια του κόπου και των στόχων σας.

Εύχομαι ολόψυχα η προσπάθεια όλων σας να στεφθεί με επιτυχία και οι κόποι σας να ανταμειφθούν. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτές οι εξετάσεις δεν αποτελούν την μοναδική σας ευκαιρία παρά μια από τις πολλές που, με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με ήρεμη και καθαρή σκέψη, θα κληθείτε να αδράξετε.

Σας εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία και δύναμη για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας

Ευχές και στους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς, που βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα δίπλα σας, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τον αγώνα σας για τη μελλοντική σας πορεία στη ζωή.

Και μην ξεχνάτε, ό,τι θέλουμε, μπορούμε να το πετύχουμε! Αξίζει να προσπαθούμε».

 

Δήλωση Νίκου Καλάκου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Στο μυαλό μου είναι ανεξίτηλα χαραγμένες τόσο οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που έδωσα ο ίδιος, όσο και οι αυτές που έδωσαν οι κόρες μου. Είτε είσαι γονιός είτε είσαι μαθητής/τρια, η αγωνία για το αποτέλεσμα της προσπάθειας είναι πάντα η ίδια.

Για αυτόν τον λόγο, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε κάθε μαθήτρια και μαθητή που συμμετέχει στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και να εκφράσω σε κάθε γονιό τον θαυμασμό μου για τις θυσίες που κάνει για τα παιδιά του. Στηρίζω και συμπαραστέκομαι στον αγώνα που κάνει κάθε λαϊκή οικογένεια για να δώσει στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο. Η νεολαία μας είναι η κινητήρια δύναμη του έθνους μας και έχουμε χρέος να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης - διαχειριστής: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Βασίλης Γιαννόπουλος

Μητρόπουλος Νώντας