IliaLive.gr
LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|09
2023
20:18

Καλαματιανός: Ισχυρό μήνυμα της κοινωνίας

Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην πρώτη εκλογική διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ήταν ενθουσιώδης και μαζική. Τους ευχαριστούμε όλους και όλες.

Οι 147.000 συμπολίτες μας που προσήλθαν στις κάλπες -ιδίως τα 40.000 νέα μέλη τα οποία καλωσορίζουμε και υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά- κατέστησαν σαφές και αδιαπραγμάτευτο πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. βγαίνει ακόμα περισσότερο ενισχυμένος από τις διεργασίες που συντελούνται εντός του. Καταλυτική και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα υπήρξε η συμμετοχή της νέας γενιάς, γεγονός που καταδεικνύει πως οι νέες και οι νέοι μας αγωνιούν, ενδιαφέρονται και συμμετέχουν με άποψη -ενεργά- στην πολιτική ζωή της χώρας. Παράλληλα, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις εθελόντριες και τους εθελοντές μας που εργάστηκαν ακατάπαυστα και με μεράκι, ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη δημοκρατική διαδικασία. 

Πολυπληθής και αυθόρμητη υπήρξε και η παρουσία των Ηλείων, καθώς η συμμετοχή τους στη διαδικασία της 17ης Σεπτεμβρίου 2023 ήταν ανάλογη αυτής της 15ης Μαΐου 2022, με την τότε θριαμβευτική επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη συνεχή κυβερνητική αδιαφορία και τα τραγικά αποτελέσματα που προκύπτουν και ναρκοθετούν το μέλλον του τόπου μας. Γνωρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι η ισχυρή δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και να δώσει λύσεις στα προβλήματα, σταματώντας την κοινωνική υποβάθμιση και το ξήλωμα δομών και υποδομών.

Το μήνυμα των εκλογών της 17ης Σεπτεμβρίου 2023 είναι σαφές και συγκεκριμένο: οι πολίτες συνεχίζουν να πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., βλέποντάς τον ως την αναγκαία και βασική πολιτική δύναμη, που με τον ορθό προγραμματικό λόγο της, την τεκμηρίωση και τις προτάσεις μπορεί να εγγυηθεί την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας και την προοπτική της. 

Επομένως, όλες και όλοι εμείς, έχουμε χρέος να οδηγήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και την προοδευτική παράταξη στη νέα εποχή με ενότητα, με συγκλίσεις και συνθέσεις. Να τον μετασχηματίσουμε σε ένα σύγχρονο, ελκυστικό και εξωστρεφές κόμμα, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις της νέας εποχής. Για να απαντήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στα αδιέξοδα της καταστροφικής κυβέρνησης της ΝΔ, που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου. Για να διορθώσουμε τις αδικίες και τις ανισότητες. Για να μην αισθάνεται και να μην είναι καμία και κανένας στο περιθώριο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. περνάει στην επόμενη ημέρα με αισιοδοξία και δυναμισμό. Είναι βέβαιο πως θα δικαιώσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών, δίνοντας με όρους ευθύνης την πολυεπίπεδη μάχη για τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, για ένα καλύτερο αύριο. 

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης - διαχειριστής: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ