LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|11
2018
17:14

Επιστολή Αγιομυργιαννάκη σε Φώφη - Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τις βουλευτικές

Επιστολή προς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με την οποία κάνει γνωστο πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την υποψηφιότητα βουλευτή, απέστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος μέλος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης.

Σε αυτή εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η επιστολή

"Συντρόφισσα Πρόεδρε

Με την παρούσα Επιστολή αποσύρω το ενδιαφέρον μου για Υποψηφιότητα Βουλευτή, την οποία εκδήλωσα με την υποβολή Βιογραφικού Σημειώματος σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του κινήματος.
Οι διαφωνίες μου για τη διαδικασία Ενοποίησης του Χώρου αλλά και ο τρόπος ορισμού των Οργάνων (Διορισμοί) και η στάση της Ν.Ε ΗΛΕΙΑΣ στο θέμα των υποψηφιοτήτων σας είχαν γνωστοποιηθεί εγγράφως.

Σήμερα όμως μετά την στοχοποίηση του πολιτικού μας Χώρου από τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καθίσταται επιβεβλημένο να γίνουμε ξεκάθαροι και να μη μπερδεύουμε τους πολίτες στέλνοντας τους θολά μηνύματα.

Δεν γίνεται καθημερινά να καταγγέλλεται η Πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε όλους τους τομείς της Δημόσιας Ζωής (και στην Αυτοδιοίκηση) και ταυτόχρονα να συνεργαζόμαστε σε δύο Περιφέρειες με κοινό Υποψήφιο και ενδεχομένως και σε Δήμους. Δεν γίνεται η Αριθμητική να μπαίνει πιο μπροστά από την Πολιτική.

Δεν μπορούμε να Συστεγαζόμαστε Συνεργαζόμενοι στο ίδιο Εκλογικό Κέντρο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, και ταυτόχρονα να τους καταγγέλλουμε σε διπλανό Εκλογικό Κέντρο για την πολιτική που ακολουθούν. Δεν μπορούμε να Συνυπάρξουμε ταυτόχρονα οι Καταγγέλλοντες και οι Καταγγελλόμενοι γιατί αυτό είναι παρά φύση.

Αδυνατώ λοιπόν να υπερασπιστώ τέτοιες επιλογές ,για το λόγο αυτό αποσύρω το ενδιαφέρον μου για Υποψηφιότητα. Επαναφέρω την πρόταση που υπέβαλα και δεν λήφθηκε υπόψη, στο Περιφερειακό Όργανο στη Πάτρα για την υποψηφιότητα του κ. Κατσιφάρα Αποστόλη.

"Να κληθούν από Εσάς όλοι οι Υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι που στηρίζει το Κίνημα (με Φυσική Παρουσία και όχι με εκπροσώπους) ,να συνυπογράψουν κοινή ανακοίνωση με την οποία θα καταγγέλλεται η στοχοποίηση του χώρου από τους ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ που επιχειρούν συκοφαντώντας να μας λεηλατήσουν και πάλι και θα αποδέχονται σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο το Δικαίωμα Συμμετοχής του Κινήματος :

α) στην κατάρτιση του προγράμματος σύμφωνα με τις θέσεις που έχουν διατυπωθεί για την Αυτοδιοίκηση

β) την συγκρότηση των ψηφοδελτίων με πρόσωπα που δεν θα έχουν προκαλέσει με τις επιλογές τους, ούτε θα έχουν αποδεχτεί διορισμένες Κυβερνητικές ή Κομματικές θέσεις από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

γ) θα αποδέχονται την θέση του Κινήματος για την Στρατηγική Ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς.

Αμαλιαδα 20/11/2018
Με Εκτίμηση
Συντροφικά
Αγιομυργιαννάκης Μανώλης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ
Μέλος ΠΑΣΟΚ - Μέλος ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ