LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|02
2020
07:51

«Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης»: Η κυβέρνηση ακύρωσε την πρόσκληση προς Μουτζούρη εξαιτίας ενός βίντεο

Πριν καν αρχίσουν τα «μέτρα εκτόνωσης της κατάστασης» η κυβέρνηση... θύμωσε με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη για χειρονομίες και εκφράσεις σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, και τον αποκλείει από τη συνάντηση που μόνη της έχει εξαγγείλει αύριο με τους δημάρχους των νησιών

Ακυρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα το απόγευμα για την Πέμπτη, όπως αναφέρει το topontiki.gr.

Αιτία για την ακύρωση του ραντεβού ήταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τον κ. Μουτζούρη να καταφέρεται σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» αναφερόμενος στα ΜΑΤ, ενώ για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό λέει «Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη, να κι αν είναι οργισμένος», κάνοντας τη χαρακτηριστική προσβλητική κίνηση.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη απευθυνόμενος στον συνομιλητή του, τον οποίο προσφωνεί ως «κε καθηγητά»: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει» αναφέρει [σ.σ.: ο Κ. Μουτζούρης βγήκε περιφερειάρχης ως «αντάρτης» της ΝΔ] και προσθέτει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...».

Κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με το Ποντίκι, σχολίαζαν πως «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς». για να προσθέσουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι το αν οι δήμαρχοι των νησιών θα προσέλθουν πράγματι στην αυριανή συνάντηση παραμένει να επιβεβαιωθεί. Ήδη, στη Χίο, όπου προκηρύχτηκε νέα 24ωρη απεργία για την Πέμπτη, ο δήμαρχος αποφάσισε το κλείσιμο και των σχολείων, κίνηση που προφανώς δεν παραπέμπει σε εκτόνωση, ούτε ότι οι νησιώτες έχουν πειστεί ύστερα από ένα 48ωρου σκληρού κυβερνητικού αυταρχισμού.

Πηγή: Left.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ