LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|06
2021
15:31

Οικολόγοι Πράσινοι: Επίσκεψη Πολιτόπουλου στην Ηλεία

Στην Ηλεία ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων Δημήτρης Πολιτόπουλος

Τον νομό Ηλείας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Πελοπόννησο, από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου, για την ανάδειξη θεμάτων πράσινης οικονομίας, βιώσιμων θέσεων εργασίας και περιβάλλοντος.

Ειδικότερα ο κ. Πολιτόπουλος θα βρεθεί στα Λεχαινά (9-11 πμ) όπου θα συναντήσει τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, φίλους των Οικολόγων Πράσινων και πολίτες.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στην περιοχή της Σπιάτζας όπου παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της διάβρωσης της ακτής καθώς και στην περιοχή της πρ. λίμνης Μουριάς.

Στις 12 μμ ο Συνεκπρόσωπος των Οικλόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ θα επισκεφθεί τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο και στη 1:30 μμ τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρου του Επιμελητήριου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλία Ξανθούλη και εκπροσώπους του φιλοζωικού συλλόγου «Αδέσποτες Ψυχές».

Το απόγευμα (5-8 μμ) ο Δημήτρης Πολιτόπουλος θα βρεθεί σε καλλιεργούμενες εκτάσεις στην Βροχίτσα και το Σκουροχώρι, συνομιλώντας με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων.

Αργότερα (8-10 μμ) ο κ. Πολιτόπουλος θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα όπου θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Όπως δηλώνει ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, «Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά την ανάπτυξη επαφών με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους επιμελητηρίων, δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους, αλλά κυρίως με τους πολίτες της Πελοποννήσου, με στόχο της ενίσχυση της παρουσίας μας και την ανάδειξη όλων των κομβικών θεμάτων της πολιτικής οικολογίας που δεν σχετίζονται μόνο με το περιβάλλον.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι η πολιτική οικολογία αποτελεί ένα πολιτικό σύστημα με ολοκληρωμένες θέσεις για όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Κύριοι εκφραστές είναι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ, μέλη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.

Η πανδημία του κορονοϊού, τα οικονομικά αδιέξοδα που ταλανίζουν τη χώρα μας, οι μειούμενες θέσεις εργασίας που στηρίζονται στα παραδοσιακά μοντέλα οικονομίας και η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, απειλούν όλο και περισσότερο τον τρόπο ζωής μας.

Απάντηση σε αυτό αποτελεί μόνο η πολιτική οικολογία, και οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ που μπορούν με τις δικές τους προτάσεις να κατευθύνουν ορθά το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με βάση και τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών