LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

15|10
2021
12:49

Διευρυμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου φίλων νοσοκομείου– Κ.Υ. Κρεστένων στις 3/11

2ο Δ.Σ. Συλλόγου

Την Τετάρτη 13/10/2021 στις 19:00 στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων πραγματοποιήθηκε το 2ο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της Πανδημίας, με τα παρακάτω θέματα:

1. Οργάνωση και υλοποίηση της απόφασης της Γ.Σ. για διευρυμένη Γενική Συνέλευση με παρουσία πολιτικών, τοπικών και άλλων παραγόντων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων.

2. Λειτουργικά θέματα Συλλόγου.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ήταν παρόντα.  Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου - ΚΥ Κρεστένων,  εργαζόμενοι και πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα του Νοσοκομείου μας.

Πριν τη συζήτηση ο Ιωάννης Χουζούρης ενημέρωσε οτι δεν επιθυμεί να είναι πρόεδρος του Συλλόγου και οτι καλύτερα να είναι ένας άνθρωπος που έχει την καταγωγή ή μένει στην περιοχή. Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων θεωρήθηκε σκόπιμο να παραμείνει Πρόεδρος ο Ιωάννης Χουζούρης, που ξέρει τα θέματα της Υγείας και μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο της Νότιας Ηλείας. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη οτι στην προσεχή τακτική συνεδρίαση του νέου έτους δηλαδή το Φεβρουάριο του 2022, θα δώσει τη θέση του σε πρόσωπο που μένει ή κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή, για να δοθεί το θετικό σήμα στην ομογένεια και στους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν οτι πρέπει οι πολίτες να πάρουν τα πράγματα τα χέρια τους.

Μετά από διαλογική συζήτηση και ομόφωνη ψηφοφορία, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων λειτουργικών θεμάτων, η διενέργεια Διευρυμένης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 με μοναδικό θέμα το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων. Στο επόμενο ΔΣ του Συλλόγου -Τετάρτη 20/10/2021-  θα υπάρξουν ανακοινώσεις με οργανωτικές λεπτομέρειες (μέρος, ώρα, προσκεκλημένοι κλπ). Σας επισημαίνουμε οτι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου είναι:

α) Ιωάννης Χουζούρης  Πρόεδρος

β) Γεώργιος Θανόπουλος, Αντιπρόεδρος 

γ) Ευγενία Χρονά , Γραμματέας

δ) Αναστάσιος Καρνάρος, Ταμίας

ε) Δημήτριος Γκότσης, Μέλος

στ) Πέτρος Σπανός, Μέλος 

ζ) Κωνσταντίνος Καραμπέτσος, Μέλος

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ