LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

15|01
2022
11:25

Απάντηση της παράταξης Μαρίνου σε Σάκη Γεωργόπουλο

Από την παράταξη «Νέα Εποχή- Κοινωνία των Πολιτών» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το φερέφωνο του «όπου φυσά ο άνεμος», ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Γεωργόπουλος δικαίωσε για πολλοστή φορά τον τίτλο που του έχουν απονείμει οι δημότες του Δήμου Πηνειού: «ο αλλού γι’ αλλού».

Ο κ. Διονύσης Γεωργόπουλος και η παρέα του, ως αρνητές της πραγματικότητας αδυνατούν να παραδεχθούν ότι η ολοκλήρωση του έργου επισκευή  - ενίσχυση του 2ου Δημοτικού Σχολείου είναι  αποτέλεσμα των μεθοδευμένων κινήσεων του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου και των συνεργατών του.

Λησμονεί ο δημοτικός σύμβουλος ότι προσπαθούσε ανεπιτυχώς να καλύψει την ανικανότητα και επιπολαιότητα του μέντορά του, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Οικονομική και Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την καθυστέρηση ροής της χρηματοδότησης!

Τι είχε συμβεί; Ο «αυθεντίας της αυτοδιοίκησης», έχοντας «θεομηνία στον εγκέφαλο», είχε «εξασφαλίσει» χρηματοδότηση  για το έργο με ΣΑΕ 055 ενέργεια που θα καθυστερούσε χρόνια το έργο και φυσικά θα οδηγούσε τον ανάδοχο σε αποχώρηση. Τα παιδιά μας θα ήταν ακόμη χωρίς σχολική στέγη κάτι  που δεν τους αξίζει!

Λησμονεί ο «αλλού γι΄αλλού» ότι ζητούσε έκτακτη σύγκληση του ΔΣ ενώ ο «Λουδοβίκος της Γαστούνης» απειλούσε ότι «δεν πρέπει πληρωθεί ο εργολάβος», φωνασκώντας σε υπαλλήλους του Δήμου και βλέποντας ότι έχει εκτεθεί η αφεντιά του.

Ο Ανδρέας Μαρίνος που είδε τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς σχολείο τα παιδιά,  βρήκε άμεσα τη λύση. Με την ουσιαστική συμβολή του υφυπουργού Εσωτερικών κ Θ. Λιβάνιου, εξασφάλισε άμεσα ομαλή ροή χρηματοδότησης και το έργο ολοκληρώθηκε.

Ο Ανδρέας Μαρίνος έχει κάθε λόγο να  μπορεί να κοιτάζει κατάματα γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές!

Συνιστούμε στον κ. Διονύση Γεωργόπουλο αντί να παίζει με το προφίλ του να ασχοληθεί σοβαρά με τα θέματα της Παιδείας αφού για εκείνα της αυτοδιοίκησης απέτυχε ως κομπάρσος, οικτρά».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών