LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|01
2022
10:04

Γεώργιος Τρομάρας: Αναμνήσεις από την παρουσία του στο Γυμνάσιο Καράτουλα

Γεώργιος Τρομάρας 1947-2022

Καλό ταξίδι, σε έναν αληθινό Έλληνα Αθλητή

Το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022 έφυγε από την ζωή, μετά από πάλη με πρόσφατη πάθηση ο θρυλικός Πρωταθλητής Πάλης Γιώργος Τρομάρας. Ήταν ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό και στην Ηλεία, καθώς εδώ βρέθηκε πολλές φορές, παρουσιάζοντας αθλητικό πρόγραμμα σε Σχολεία του Νομού. Γεννημένος το 1947 στην Αιτωλοακαρνανία με την πορεία του εντός και εκτός Ελλάδος ανέδειξε την Ελληνική πάλη και δίδαξε με το ήθος του.

Τον Οκτώβριο του 2014 είχε επισκεφθεί το Γυμνάσιο Καράτουλα, για να δείξει μερικές από τις επιδόσεις του που τον έκαναν να ξεχωρίσει.  Με την επίσκεψη του και την παρουσίαση σχετικού προγράμματος ο θρυλικός παλαιστής και παλιός Πρωταθλητής Πάλης Γιώργος Τρομάρας προσέφερε ένα ξεχωριστό μάθημα στο Γυμνάσιο Καράτουλα.

tromaras karatoula2

Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των ημερών εκείνων, «ύστερα από σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου ο κ. Γ. Τρομάρας βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και με νεανικό παλμό και δυναμισμό, παρά το ότι έχει σχεδόν συμπληρώσει την 7η δεκαετία της ζωής του, μίλησε στους μαθητές για την αξία του Ήθος και του Αγώνα στην σύγχρονη εποχή. Μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να ασχοληθούν με την αληθινή εικόνα του Αθλητισμού, μακριά από αναβολικά και απαγορευμένες ουσίες που διαστρέφουν κάθε έννοια άθλησης και πολιτισμού.

Ακολούθως πραγματοποίησε επίδειξη αθλητικών ικανοτήτων δύναμης, με την μετακίνηση βαρών, το λύγισμα μεταλλικών αντικειμένων και μετατόπιση βαρέων φορτίων, όπως η μετακίνηση φορτηγού οχήματος. Οι μαθητές και οι μαθήτριες με την αθρόα παρουσία τους και το χειροκρότημα τους έδειξαν τον ενθουσιασμό τους, ενώ η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ανδρομάχη Λέλλα ευχαρίστησε τον Γ. Τρομάρα για την παρουσία του, αλλά και τις χρήσιμες οδηγίες  και διδάγματα που μετέδωσε προς τους μαθητές».

tromaras karatoula3

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ