IliaLive.gr
LIVE

Ο Τσίπρας κι εγώ...

  • Share This

Με τον ΤΣΙΠΡΑ δεν είχα και δεν έχω καμία σχέση, μπορώ δε να πω ότι , μετά τα γεγονότα με τον Παπαγιαννάκη, εξ' αντανακλάσεως δεν τον έβλεπα με συμπάθεια !

Όμως, ο Πόλεμος που έχει δεχτεί και τα μέσα που έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον του, με έκαναν υποστηρικτή του !
Είμαι απο μικρός επηρεασμένος απο τον ΛΥΣΙΑ και τον “Λόγο περί αδυνάτου"!

Ειδικότερα:

Κατηγορήθηκε και κατηγορείται ότι

α) Έκανε κωλοτούμπα από αυτούς ,που μέσα σε μια νύχτα, ξέχασαν το “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και τόσα άλλα”

β) Ψήφισε την απλή αναλογική , ενώ ήταν καβάλα στο άλογο, ως θέμα Αρχής για την Αριστερά , και φταίει αυτός που η Ελληνική Κοινωνία εδώ και 200 χρόνια, έχει το μίσος ως βάση Πολιτικής και όχι τις συνεργασίες, όπως όλοι οι Λαοί της Ευρώπης.

γ) Κόντρα στις συνθήκες , έδωσε πρόσβαση στο ΕΣΥ σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της χώρας , υπηρετώντας βασικές Αρχές του Ανθρωπισμού

δ) Κατηγορείται για Μνημόνιο απο αυτούς που τον πίεζαν να υπογράψει απο την αρχή ότι του πρότειναν “ΠΟΤΑΜΙ”,  η παρακάλαγαν τους “Αντιπάλους - Εχθρούς της χώρας” να συνεχίσουν την σκληρή στάση τους απέναντι μας (Κράτα γερά Γερούν! Γεωργιάδης)

ε) Θεωρείται “αντικανονικός”, ενώ κανονικότητα είναι τα 76 δις των Τραπεζών, που πέρασαν σε διεθνή και εγχώρια κοράκια, τα οποία έχουν πλέον χιμήξει πάνω σε κάθε ευάλωτο Ελληνικό περιουσιακό στοιχείο !

στ) Θεωρείται “αντικανονικός”, διότι προσπάθησε να “κανονικοποιήσει” το τοπίο των ΜΜΕ, εισπράττοντας χρήματα για την χρήση Κρατικών περιουσιακών στοιχείων (συχνότητες), ενώ είναι κανονικότητα οι εξαγορές - δωροδοκίες  των ΜΜΕ, όπου κυριαρχεί η διαστρέβλωση κάθε αλήθειας και η απόκρυψη, όσων δεν συμφέρουν στην Ηγεμονία.

ζ) Κατηγορείται για “αντιδημοκρατική. Συμπεριφορά”, ενώ είναι ο μόνος Πρωθυπουργός από το 1821 και μετά, ο οποίος, όταν δεν υλοποίησε ότι υποσχέθηκε, πήγε άμεσα σε εκλογές και δεν κρύφτηκε πίσω απο δικαιολογίες, όπως όλοι οι άλλοι σε ανάλογες περιπτώσεις. (Θα φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, Λεφτά υπάρχουν και τόσα άλλα)

η) Τον κατηγορούν ότι λόγω ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ έχασε η ΕΛΛΑΔΑ 180 δισ.  αλλά ούτε εξεταστική επιτροπή για το θέμα έκαναν ,παρότι το πρότεινε ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ επιμόνως , ούτε την μαγνητοφωνημένη συνεδρίαση των Υπουργών Οικονομικών στην ΡΙΓΑ αποδέχτηκαν στο Προεδρείο της Βουλής .
Θα τον ψηφίσω λοιπόν, ως αντίσταση ενάντια σε όλους αυτούς, τους δήθεν Ηθικούς και Δημοκράτες, διότι κατά βάθος, δεν μπορούν να συγχωρήσουν, ότι ένας Πρόεδρος 15μελούς, όπως τον αποκαλούν, έγινε Πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας τα μέσα εκείνα, στα οποία θεωρούσαν, ότι μέχρι το 2015, είχαν την αποκλειστική χρήση.

ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  θα μου χρωστάει, όπως  θα χρωστάει και στην Ιστορία, το γεγονός ότι δεν εφάρμοσε Αριστερές Πολιτικές σε μια σειρά θέματα, όπου είχε την δυνατότητα , ώστε να φανούν οι ποιοτικές διαφορές της Αριστεράς από την Δεξιά στην διαχείριση του Εθνικού πλούτου και αναφέρω.

1) Κράτησε τους εργολάβους στην διαχείριση των Αποβλήτων, ενώ ψήφισε ΕΣΔΑ, όπου προβλεπόταν η διάχυση της επεξεργασίας τους προς όφελος των τοπικών Κοινωνιών.

2) Παρότι ψήφισε, με καθυστέρηση, τις Ενεργειακές Κοινότητες, δεν ολοκλήρωσε την εφαρμογή τους , ώστε να δείξει σε όλη την Κοινωνία τι σημαίνει Ενεργειακή Δημοκρατία, κόντρα στους Ολιγάρχες της Ενέργειας, που βιώνουμε σήμερα.

3) Δεν ολοκλήρωσε την ποιοτική αλλαγή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να απελευθερωθούν οι τοπικές Κοινωνίες από τους Κοτζαμπάσηδες και να αναδειχθούν στους Δήμους στοιχεία ικανά να πάνε τις Πόλεις μπροστά και όχι τα ρουσφέτια και τις μίζες .

4) Δεν έτρεξε την άμεση εξόρυξη των Υδρογονανθράκων, που θα χρηματοδοτούσαν ένα ισχυρό ταμείο Συντάξεων (Νορβηγία) πιεζόμενος από, ”δήθεν” Οικολόγους, οι οποίοι προτιμούν να εισάγουμε Φυσικό αέριο από την Νιγηρία και την Αλγερία και να μην αξιοποιούμε το δικό μας

Αρκετά για σήμερα !

  • Share This

Αργύρης Σαλπέας
Οικονομολόγος

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης - διαχειριστής: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

NINA GOLD