LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|05
2019
12:27

Ξυπνάει από την καταστολή η μικρή Αλεξία

Ξεκίνησε η διαδικασία, που όπως είπαν οι γιατροί στο protothema.gr, μπορεί να απαιτήσει 2-3 ημέρες - Χρειάζεται χρόνος για να βεβαιωθούν πως όλα πήγαν καλά

Ξυπνάει από την καταστολή στην οποία βρισκόταν από το Πάσχα η μικρή Αλεξία, το οκτάχρονο κορίτσι που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές της Θήβας. 

Το κορίτσι άνοιξε και τα μάτια και έσφιξε το χέρι της μαμάς της, όπως είπαν οι γονείς του παιδιού στον Alpha. Πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι που η τρομακτική τους περιπέτεια δείχνει να έχει ευχάριστο τέλος, ευχαριστούν τους γιατρούς που δίνουν καθημερινά επί δύο βδομάδες μάχη για να κρατήσουν το παιδί τους στη ζωή.

«Η Αλεξία μας, άνοιξε τα μάτια της, έσφιξε δυνατά το χέρι της μητέρας της, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι, έπιασαν τόπο οι προσευχές μας» είπε περιχαρής και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Αλεξίας. «Θέλω να το πείτε. να αλλάξει τώρα ο νόμος, να μην περάσει άλλος γονιός αυτό που περνάω εγώ τώρα», είπε και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 54χρονου, η σφαίρα του οποίου χτύπησε το παιδί του.

«Πάει καλύτερα. Το ένστικτό μου λέει ότι η Αλεξία μου θα συνέλθει και θα επιστρέψουμε σύντομα στο σπίτι μας» είπε με ανακούφιση η μητέρα της μικρής μαθήτριας.
 
Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση για την πορεία της υγείας της μικρής Αλεξίας, καθώς η διαδικασία που απαιτείται είναι χρονοβόρα και δεν έχει άμεσα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ιατρικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 ημέρες μέχρι το «ξύπνημα» από την καταστολή να ολοκληρωθεί και να βεβαιωθούν οι γιατροί ότι όλα βαίνουν καλώς.

Η 8χρονη Αλεξία ανήμερα Πάσχα και αφού έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτη ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτού της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου. Τις επόμενες ώρες οι γιατροί αφαίρεσαν την σφαίρα από το κρανίο της και έκτοτε παρέμενε σε καταστολή.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ