LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|06
2022
08:33

Γυναικοκτονία στη Δράμα: 4 μέρες πριν την δολοφονήσει με καραμπίνα είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στη Δράμα, με τη δολοφονία 59χρονης από τον 64χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε το OPEN, σύμφωνα με γνωστούς του ζευγαριού, μόλις λίγα 24ωρα πριν ο 64χρονος πυροβολήσει δύο φορές τη σύζυγό του, είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο και η άτυχη γυναίκα θα μετακόμιζε σε άλλο σπίτι. Το προσύμφωνο του διαζυγίου, μάλιστα, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 59χρονη.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση για τρία χρόνια, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισαν να πάρουν επισήμως διαζύγιο και η γυναίκα να φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν.

«Το διαζύγιο το πήρε, ξεκίνησε, νοίκιασε σπίτι για να φύγει από κει. Τι μπορεί να μεσολάβησε…», αναρωτήθηκε η ξαδέλφη του 65χρονου, ενώ ο αδελφός του είπε ότι πρόσφατα μεταβίβασαν ένα ακίνητο στη μεγάλη τους κόρη, ενώ ο 64χρονος της έδωσε αποζημίωση 20.000 ευρώ στην 59χρονη γυναίκα, η οποία θα έπαιρνε κάποια πράγματα από το σπίτι και θα μετακόμιζε.

 
Με σκάγια για αγριογούρουνα πυροβόλησε 2 φορές την 59χρονη - Δεν είχε προηγηθεί πάλη», λέει στο ethnos.gr ο ιατροδικαστής

Ακαριαίοι ήταν οι θάνατοι και της 59χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στην Προσοτσάνη Δράμας αλλά και του 64χρονου δράστη και αυτόχειρα. Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση, ο 64χρονος πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του, στο σαλόνι του σπιτιού τους. Την πρώτη φορά στην πλάτη και τη δεύτερη στη θωρακική χώρα, ενώ χρησιμοποίησε για την κυνηγετική καραμπίνα του δράμιαΤα τελευταία είναι χοντρά σκάγια και χρησιμοποιούνται για το κυνήγι αγριογούρουνων και άλλων μεγάλων θηραμάτων.

Στη συνέχεια ο 65χρονος πήρε την τσιμπίδα από το τζάκι, η οποία χρησιμοποιείται για να ανακατεύουμε τα κάρβουνα και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο. Στήριξε την καραμπίνα στον μπιντέ, έβαλε την κάνη της στην κοιλιακή του χώρα και αυτοκτόνησε. Χρησιμοποίησε την τσιμπίδα για να πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, αφού δεν την έφτανε με το χέρι του. 

Κατά τον κ. Κιφνίδη, δεν είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ του ζευγαριού, αφού σε καμία από τις δύο σορούς δεν βρέθηκαν εκδορές, εκχυμώσεις ή μώλωπες. Σε ό,τι αφορά την ώρα θανάτου, ο ιατροδικαστής τον προσδιορίζει τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το ζευγάρι είχε προβλήματα στο γάμο του και βρισκόταν αρκετό καιρό σε διάσταση, αν και έμεναν στο ίδιο σπίτι. Ο 64χρονος φρόντισε να αφήσει τα κλειδιά έξω από την πόρτα του σπιτιού. Τις δύο σορούς βρήκε η κόρη του ζευγαριού στις 8:30 το πρωί. Η τελευταία έπαιρνε τηλέφωνο τους γονείς της, αλλά δεν απαντούσαν και αποφάσισε να πάεισ το σπίτι τους. Όταν τους βρήκε νεκρούς, ειδοποίησε την αστυνομία.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ