LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

13|06
2022
13:18

Αναστάτωση στη Μύκονο για την μαφιόζικη επίθεση σε ξενοδόχο: «Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά»

Ανάστατο είναι το νησί της Μυκόνου από τη μαφιόζικη επίθεση με λοστό που δέχτηκε ξενοδόχος. Πλέον, αναμένεται από την αστυνομική έρευνα να φανεί τι κρύβεται πίσω από την επίθεση. Ο ξενοδόχος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν άρχισε να δέχεται χτυπήματα από άγνωστο άτομο που τον πλησίασε κρατώντας έναν λοστό. Ο άγνωστος δράστης χτυπούσε τον ξενοδόχο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

«Μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς, εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε», είπε ο ίδιο ο ξενοδόχος στον ΣΚΑΪ. Όπως εκτίμησε ο ίδιος, μία αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση μπορεί να «κρύβεται» πίσω από την επίθεση. «Λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους», ανέφερε.

Ο αδελφός του επιχειρηματία περιέγραψε στο Star ότι οι δράστης είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο του στη Χώρα του νησιού. Όταν ένα αυτοκίνητο τον τράκαρε από πίσω, ο ίδιος σταμάτησε να δει τι είχε συμβεί και, από άλλο όχημα βγήκε σωματώδης άντρας κρατώντας τον λοστό της επίθεση στο χέρι. Άρχισε να χτυπάει με απίστευτη βιαιότητα τον ξενοδόχο στο κεφάλι και τα πλευρά, με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει κάτω αιμόφυρτο και να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο ξενοδόχος έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα ενώ έκανε και 14 ράμματα στο κεφάλι. Αυτή τη στιγμή, αφότου τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει, ωστόσο είναι μεγάλο το σοκ από την επίθεση. Το αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε παρατημένο ενώ, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή και έχουν καταγράψει τα πάντα.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ