LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|06
2022
09:04

Στο εδώλιο ξανά ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αναμένεται να καθίσει την Παρασκευή ο 71χρονος ντράμερ, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για αδίκημα που σχετίζεται με σεξουαλική κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού. Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος παλαιότερα ήταν ο ντράμερ των Πυξ Λαξ, τον περασμένο μήνα κρίθηκε προφυλακιστέος για άλλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος έχει καταδικασθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση της 6χρονης σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς μάλιστα το δικαστήριο να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Ωστόσο, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε χορηγήσει τότε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση με περιοριστικούς όρους και έτσι δεν έχει εκτίσει την πρωτόδικη ποινή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μουσικός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού το 2011 σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Το κοριτσάκι παραθέριζε με τους γονείς του και σε γειτονικό σπίτι διέμενε ο μουσικός. Όλοι στη γειτονιά τον θεωρούσαν υπεράνω υποψίας και άφηναν τα παιδιά τους να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του.

Όταν η μητέρα μιας άλλης ανήλικης αντιλήφθηκε το 2013 ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ του μουσικού και μιας άλλης ανήλικης, το κοριτσάκι αποκάλυψε στους δικούς του τον εφιάλτη που είχε βιώσει στα χέρια του ντράμερ. Με τη συνδρομή εξειδικευμένων αξιωματικών της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της ΓΑΔΑ η μικρούλα είπε ότι ο κατηγορούμενος κάθε φορά που πήγαινε σπίτι του της έβαζε να παρακολουθεί παιδικές ταινίες και τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο έχει διακοπεί δύο φορές λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του 71χρονου μουσικού, με την πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας να κάνει λόγο για εμπαιγμό του κατηγορουμένου προς την έδρα.

Κατά την προηγούμενη διακοπή στις 17 Μαΐου, ο κατηγορούμενος ήταν παρών στο Εφετείο. Την επόμενη μέρα απολογήθηκε στην 14η τακτική ανακρίτρια, η οποία με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα διέταξε την προφυλάκισή του για τις νέες καταγγελίες, οι οποίες τέθηκαν υπ’ όψιν της δικαιοσύνης τους τελευταίους μήνες.

Κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα

Στον κατηγορούμενο αποδίδονται δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος: αυτή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα έχουν συμπληρώσει, καθώς και κατάχρηση ανηλίκων, με δεδομένο ότι, τα θύματά του, υπήρξαν μικρά κορίτσια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν για να τα προσέχει. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας, όπου ο κατηγορούμενος περνούσε τις διακοπές του. Μάλιστα, ένας από τους μάρτυρες είναι και ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο κάμπινγκ ο οποίος, όπως κατέθεσε, έδιωξε τον ντράμερ από τις εγκαταστάσεις του, όταν αντιλήφθηκε τη νοσηρή του δράση.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ