LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|06
2022
08:35

Θεσσαλονίκη: «Ήξερε που να χτυπήσει η 31χρονη» που μαχαίρωσε τον σύζυγό της - «Ρώτησε “πόσο θα στοιχήσει η κηδεία”»

«Πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Ήξερε που να χτυπήσει», δήλωσε ο δικηγόρος του συζύγου της 31χρονης που μαχαιρώθηκε εκείνη το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Ασπροβάλτα του νομού Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καραγιάννης υποστήριξε μάλιστα ότι η 31χρονη ρώτησε οικογενειακό φίλο της «πόσο θα στοιχίσει μία κηδεία» για να «τελειώνει με τον σύζυγό της». Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη μπροστά σε κόσμο στο τέλος ενός πανηγυριού.

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 31χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλυτώσει από το σύζυγό της», ανέφερε ο συνήγορος του θύματος στο Mega.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του θύματος, ο κ. Καραγιάννης είπε: «Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου. Μέχρι εχτές η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της». «Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 31χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία που συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας υποστήριξε πως πρόκειται για ατύχημα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από 3 περίπου τρεις μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου. Η δίκη εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ