LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

12|07
2022
07:43

Αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ: Πριν δύο μήνες είχε αποφυλακιστεί ο τραυματίας

Η αιματηρή συμπλοκή με όπλα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο campus του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου

Τον περασμένο Μάιο, δηλαδή πριν από περίπου δύο μήνες, είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Αυλώνα ο τραυματίας από πυροβολισμούς στη συμπλοκή μέσα στο ΑΠΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστείες και ναρκωτικά και κρατείτο στις φυλακές Αυλώνα, καθώς όταν είχε συλληφθεί ήταν ανήλικος. 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών για ναρκωτικά θεωρούν οι αρχές της Θεσσαλονίκης το πιο πιθανό ενδεχόμενο για την αιματηρή συμπλοκή με όπλα χθες βράδυ μέσα στο campus του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου.

Ο 23χρονος τραυματίας από τις σφαίρες είναι σεσημασμένος για ληστείες και για το νόμο περί όπλων και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο τραυματίας, με καταγωγή από τη Γεωργία, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου έφτασε με τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο.

Στο μεταξύ, σε οκτώ ανήλθαν οι προσαγωγές της αστυνομίας για το επεισόδιο, ωστόσο καμία προσαγωγή δεν μετατράπηκε σε σύλληψη.

Οι αρχές ασφαλείας ερευνούν το ενδεχόμενο να έδωσαν ραντεβού τα άτομα που συνεπλάκησαν στο προαύλιο του πανεπιστημιακού ιδρύματος για να λύσουν τις διαφορες τους για τα ναρκωτικά.

Όλα δείχνουν ότι τα όπλα βγήκαν όταν άρχισε ένας έντονος διαπληκτισμός ενώ δεν αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο να ήταν οπλισμένο και το θύμα αλλά να πήρε το όπλο του φεύγοντας κάποιος από τους συνεργούς του.

Αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας ενός υπόπτου αυτοκινήτου το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εξαφανιστεί από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής, όμως αστυνομικοί τους σταμάτησαν και τους προσήγαγαν ενώ προχώρησαν σε άλλες τρεις προσαγωγές υπόπτων που εντοπίστηκαν εντός του ΑΠΘ και στην ευρύτερη περιοχή.

Από το σημείο της συμπλοκής αργότερα εντόπισαν και πέντε κάλυκες από όπλο, μια βολίδα.

Πηγή: Cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών