LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|09
2022
13:18

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Αγωνία για τον εντοπισμό της - Το σημείωμα που άφησε

Μεγάλη κινητοποίηση στο Καρπενήσι για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε, μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Βρέθηκαν το αυτοκίνητο, το κινητό της και ένα σημείωμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας από το Καρπενήσι, η οποία φέρεται να εξαφανίστηκε, ύστερα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον σύζυγό της.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από οικείο πρόσωπο της 48χρονης, πως η ίδια θα πήγαινε στην γέφυρα της Τατάρνας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Στη γέφυρα της Τατάρνας, όλοι βρίσκονται επί ποδός. Αναζητούν κάποιο ίχνος της 48χρονης γυναίκας, όλες όμως οι προσπάθειες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες.

Η μητέρα της 48χρονης μίλησε για την αγωνία που βιώνει η οικογένειά της.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στην γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά, είναι…. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κιόλας αυτηνής με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους», είπε στο Mega η μητέρας της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με το lamiareport, λίγο πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν.

«Ένα εξαιρετικό παιδί, είχα συνεργασία μαζί του 30 χρόνια. Μίλησα μαζί της χθες το μεσημέρι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγαινε προς την Λαμία για κάποιες εξετάσεις», δήλωσε συνάδελφος της 48χρονης.

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

«Άφησε ένα σημείωμα στο αμάξι και ψάχνουν με βάρκες οι πυροσβέστες. Οι έρευνες ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα. Θα κατέβουν οι δύτες, αυτό ελπίζουμε μήπως γίνει κάτι από τους δύτες. Τώρα ό,τι άλλο ήταν ορατό από πάνω με βάρκες που συμμετέχει η πυροσβεστική, η αστυνομία, εκεί είναι όλοι αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα», δήλωσε ο Θωμάς Νταβαρινός, πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ότι περισσότερο μπορεί για την γυναίκα του. Όσοι την ξέρουν ωστόσο, μιλούν για ένα χαρούμενο και δραστήριο άτομο, γεμάτο ζωή και ενέργεια.

«Ήταν πολύ δραστήριο άτομο, ασχολούταν, μέχρι με καταδύσεις ασχολήθηκε τώρα το καλοκαίρι. Είχε πάει σε μία σχολή, περπατούσε πάρα πολύ, γυμναζόταν πάρα πολύ. Στην δουλειά της ήταν πολύ καλή, είχε χρόνια που δούλευε σε μικροβιολογικό εργαστήριο», δήλωσε συγγενής της 48χρονης.

Πηγή: News247.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών