LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|09
2022
19:15

Θρίλερ στον Ατλαντικό: Drone παλεύει με τον τυφώνα Φιόνα (video)

Πλάνα που κόβουν την ανάσα από θαλάσσιο drone που δίνει μάχη πλέοντας εν μέσω του τυφώνα Φιόνα.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει ένα ειδικό θαλάσσιο drone στον Ατλαντικό Ωκεανό να παλεύει πλέοντας πάνω στους τεράστιους πίδακες νερού που σηκώνει ο τυφώνας Φιόνα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το ερτενητικό αυτό drone, που κατέγραψε τα πλάνα τα οποία δόθηκαν δημοσιότητα από την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των Ηνωμένων Πολιτειών (NOAA), μοιάζει με καρυδότσουφλο πάνω στη μανιασμένη θάλασσα.

Αυτό το κατασκευασμένο από επιστήμονες drone, που φέρει την κωδική ονομασία Saildrone Explorer SD 1078, φαίνεται να ταλαντώνεται πάνω στους θηριώδεις όγκους αφρισμένου νερού, ενόσω οι ριπές του αέρα δημιουργούν νέα κύματα κολοσσιαίων διαστάσεων, τα οποία χτυπούν με σφοδρότητα το ίδιο και την επιφάνεια της θάλασσας.

Το drone θαλασσοδέρνεται, παλαντζάροντας ανάλογα με τα πλήγματα που δέχεται από τo νερό της φουσκωμένης θάλασσας.

Δείτε το... μαστίγωμα του drone από τη Φιόνα:

Ο κυκλώνας Φιόνα ενισχύθηκε περαιτέρω την Τετάρτη, φτάνοντας στη βαθμίδα 4, αφού προηγουμένως πέρασε από τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Πουέρτο Ρίκο, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος των νησιών αυτών χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Φιόνα συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 215 χιλιομέτρων την ώρα και αναμένεται ότι θα ενισχυθεί και άλλο στις Βερμούδες. Οι μετεωρολόγοι ωστόσο προβλέπουν ότι το νησί δεν θα δεχτεί απευθείας πλήγμα. Ο κυκλώνας ενδέχεται να φτάσει στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό την Παρασκευή.

Το drone saildrone Explorer SD 1078 είναι ένα από τα επτά θαλάσσια drones που βρίσκονται στον Ατλαντικό Ωκεανό και τον Κόλπο του Μεξικού για να συλλέξουν δεδομένα και να προσφέρουν μια εντελώς νέα προοπτική σε μια από τις πιο ισχυρές καταστροφικές δυνάμεις στον πλανήτη μας.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ