LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|09
2022
08:23

Ευρυτανία: Νέα τροπή στο θρίλερ με την 48χρονη – Τα τελευταία μηνύματα της Ευρυδίκης

Για τέταρτη ημέρα αγνοείται η 48χρονη Ευρυδίκη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα, με το οποίο δήλωνε την πρόθεσή της να δώσει τέλος στη ζωή της.

Βατραχάνθρωποι αναμένεται να βουτήξουν σήμερα νωρίς το πρωί στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, όπου ήταν το τελευταίο στίγμα της 48χρονης πριν εξαφανιστεί. Όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, η 48χρονη έπεσε στη λίμνη σε μία προσπάθεια να δώσει τέλος στη ζωή της.

Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες του Λιμενικού σώματος και της μονάδας υποβρύχιων αποστολών το Σαββατοκύριακο, δεν εντοπίστηκε ίχνος της γυναίκας, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται πως στη γέφυρα της λίμνης, βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το κινητό τηλέφωνο, τα παπούτσια και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο έδινε οδηγίες.

«Αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία», έγραφε το σημειώμα σύμφωνα με μαρτυρίες.

Νέα τροπή με το ανθρώπινο εύρημα

Το Σάββατο σήμανε συναγερμός στην περιοχή καθώς το τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εντόπισε σε μεγάλο βάθος κάτω από τη γέφυρα, ένα εύρημα που «πιθανώς σχετιζόταν με τις έρευνες». Μάλιστα, το εύρημα έμοιαζε με πτώμα, πράγμα που κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Ομάδες δυτών βούτηξαν στα νερά και εντόπισαν το εν λόγω εύρημα, το οποίο δεν αφορούσε ανθρώπινο σώμα και βρισκόταν σε βάθος 72 μέτρων.

Τι είχε προηγηθεί της εξαφάνισης

Δύο μέρες πριν από την εξαφάνισή της είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του και συμμετέχει στις έρευνες.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.

Τα τελευταία μηνύματα της Ευρυδίκης

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις επικοινωνίες που είχε η 48χρονη. Χθες το Star αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε η γυναίκα με έναν φίλο της την Τετάρτη, μια ημέρα πριν να εξαφανιστεί.

«Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου» έγραφε ο φίλος της 48χρονης με την ίδια να του απαντά «στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

Η τελευταία επικοινωνία της γυναίκας πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα πάντα με το Star, ήταν με τον δικηγόρο της στον οποίο περιέγραψε πού βρισκόταν.

Η 48χρονη φέρεται να είπε στον δικηγόρο της ότι είναι μόνη της και με αυτά τα δύο στοιχεία ο δικηγόρος, ο οποίος έχει αντιληφθεί οτι η γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενημερώνει τον συζυγό της. Εκείνος τότε καλεί την αστυνομία και λέει: «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας, είναι η σύζυγος μου».

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor