LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|09
2022
12:06

Επιμένει ο Μεντβέντεφ: Δικαίωμα της Ρωσίας να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν χρειαστεί

«Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν χρειαστεί, σε προκαθορισμένες περιπτώσεις», έγραψε στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ξαναβάζει το θέμα της χρήσης πυρηνικών όπλων στο τραπέζι. «Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν χρειαστεί, σε προκαθορισμένες περιπτώσεις» απείλησε ο πρώην Ρώσος πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι «η Μόσχα σίγουρα δεν μπλοφάρει».

«Φανταστείτε ότι η Ρωσία αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πιο τρομερό όπλο κατά του ουκρανικού καθεστώτος, το οποίο έχει διαπράξει μια μεγάλης κλίμακας επιθετική πράξη που είναι επικίνδυνη για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας. Πιστεύω ότι το ΝΑΤΟ δεν θα παρέμβει άμεσα στη σύγκρουση ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Telegram.

Άλλωστε, πρόσθεσε κυνικά ο Μεντβέντεφ, η ασφάλεια της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και των Βρυξελλών είναι πολύ πιο σημαντική για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία από τη μοίρα της αφανισμένης Ουκρανίας, την οποία κανείς δεν χρειάζεται, ακόμα κι αν είναι άφθονα εφοδιασμένη με διάφορα όπλα.

«Η προμήθεια σύγχρονων όπλων είναι απλώς μια επιχείρηση για τις δυτικές χώρες, ωστόσο, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το μίσος προς εμάς. Όχι πια. Οι υπερπόντιοι και οι Ευρωπαίοι δημαγωγοί δεν πρόκειται να χαθούν σε μια πυρηνική αποκάλυψη. Ως εκ τούτου, θα καταπιούν τη χρήση οποιουδήποτε όπλου στην τρέχουσα σύγκρουση» σημείωσε ο Μεντβέντεφ.

«Θα ήταν ωραίο αυτό το θλιβερό συμπέρασμα να γίνει τουλάχιστον εν μέρει αντιληπτό από τις αρχές του Κιέβου. Αλίμονο, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Βρίσκονται σε διαρκή πολεμική φρενίτιδα» κατέληξε ειρωνικά ο Ρώσος αξιωματούχος.

Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ALEXEI NIKOLSKY/ KREMLIN POOL/ SPUTNIK

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ