LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|09
2022
21:37

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 46χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Ο 46χρονος από το Ηράκλειο αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης της συντρόφου του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ίδιος αρνείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 13χρονη.

«Είναι φαντασιόπληκτη» - Η μητέρα της 13χρονης δεν την πιστεύει

Εντωμεταξύ, αναιρεί τα όσα υποστηρίζει η κόρη της, η μητέρα της 13χρονης που κατηγορεί για βιασμό τον 46χρονο πατριό της.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα αφότου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στον σύζυγο της μητέρας, ο οποίος μετά τη σημερινή απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, η μητέρα της νεαρής υποστήριξε ότι αποκλείεται εκείνος να έχει προβεί σε τέτοια πράξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «T-Live», η μητέρα του κοριτσιού υποστηρίζει, ειδικότερα, ότι η κόρη της ζήλευε και πως ήθελε να τραβά την προσοχή, αλλά και πως ήταν συνεχώς μαζί οπότε δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί η πράξη αυτή.

«Δημιουργούσε πάντα ζήλιες»

«Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου. Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ.

Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο. Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου. Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία» ισχυρίζεται ειδικότερα.

«Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά» συμπληρώνει η μητέρα.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών