LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|10
2022
13:19

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε το παιδί του και μετά άλλαξε σφαίρες για να πυροβολήσει την 31χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Για το παιδί χρησιμοποίησε σκάγια για μικρά πουλιά και για την 31χρονη σκάγια για αγριογούρουνα - Δύο φορές επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 56χρονος κτηνοτρόφος - Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση 

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στις σορούς της 31χρονης γυναίκας και του 11 μηνών βρέφους που δολοφονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής από τον 56χρονο κτηνοτρόφο στη Λεκάνη Καβάλας, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Από την νεκροψία - νεκροτομή που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής, προέκυψε ότι ο 56χρονος δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, με τη χαριστική βολή να είναι αυτή που έριξε με τη μονόκαννη καραμπίνα στο κεφάλι του και συγκεκριμένα στο στόμα.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο έμπειρος ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο δράστης της διπλής δολοφονίας πυροβόλησε τη μητέρα και το βρέφος πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Πρώτα πυροβόλησε το παιδί στην αριστερά ωμοπλατιαια χώρα με τα σκάγια να μπαίνουν από δεξιά και να βγαίνουν από την αριστερή πλευρά της ωμοπλάτης, κάτω από την περιοχή του ήπατος. Στη σορό του παιδιού εντοπίστηκαν μικρά σκάγια από αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να σκοτώσουν πουλιά.

dolofonia-lekani-5

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και συγκλονίζει, είναι ότι ο 56χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας, αφού σκότωσε το 11 μηνών μωράκι μπροστά στα μάτια της μητέρας του, είχε την ψυχραιμία να αλλάξει σφαίρες στην μονόκαννη καραμπίνα και να τοποθετήσει σκάγια για αγριογούρουνα. Μόλις τοποθέτησε την σφαίρα, οπλισε και πυροβόλησε την 31χρονη στην πλάτη, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη εσωτερικών οργάνων, όπως καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Η γυναίκα έπεσε νεκρή δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέφους της και ο δικός της θάνατος ήταν, επίσης, ακαριαίος.

dolofonia-lekani-3

Δύο φορές επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε από τον κ. Κιφνίδη, ο δράστης της φριχτής διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο, επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, καθώς την πρώτη φέρεται να του γλίστρησε η μονόκαννη καραμπίνα από τα χέρια όταν την έβαλε στο στήθος του. Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης είχε δύο πύλες εισόδου και εξόδου από σφαίρες. Η πρώτη ήταν από δεξιά προς αριστερά όταν πυροβόλησε και φέρεται να γλίστρησε το όπλο με αποτέλεσμα τα σκάγια να περάσουν κάτω από το δέρμα και να βγουν αριστερά κάτω από την μασχάλη. Από την πρώτη βολή υπέστη 4-5 κατάγματα πλευρών, ωστόσο δεν ήταν θανατηφόρα αφού δεν είχαν πειραχτεί τα εσωτερικά όργανα.

Ο δράστης στη συνέχεια έβαλε νέα σφαίρα στη μονόκαννη καραμπίνα, οπλισε το όπλο και τοποθέτησε την κάνη στο στόμα του δίνοντας την χαριστική βολή, έχοντας υποστεί κατάγματα και κατακερματισμό εγκεφάλου κλπ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr, είναι απο τις σπάνιες φορές που αυτόχειρας πυροβολεί δύο φορές.

Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, προκειμένου να γίνει η κηδεία τους, ενώ ο 56χρονος θα ταφεί σήμερα στην Καβάλα.

Πηγή: protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ