LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|11
2022
20:35

Κιβωτός του Κόσμου: Κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών επιβεβαίωσε ακόμη ένας μάρτυρας

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η διαβίβαση από την Οικονομική Αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όλων των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί από τις διάφορες δομές της οργάνωσης

Κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών επιβεβαίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη ένας πρώην εργαζόμενος της «Κιβωτού του Κόσμου», καταθετόντας ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για την υπόθεση παιδικής κακοποίησης, σωματικής και σεξουαλικής.

Παράλληλα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η διαβίβαση από την Οικονομική Αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όλων των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί από τις διάφορες δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο της νέας έρευνας προκειμένου να διακριβωθεί έαν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης, αν ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση αυτή.,

Νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του, προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά και των επικεφαλής της.

Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή αλλά και στενών συγγενών τους.

Προηγήθηκε η έγγραφη επιβεβαίωση τράπεζας ότι η πρεσβυτέρα επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα υποκατάστημά της για να πάρει το περιχεόμενο της θυρίδας της.

Σύμφωνα με το Mega, η έφοδος πραγματοποιείται σε ένα διαμέρισμα των 105 τ.μ., στο οποίο η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ. Η μεζονέτα όμως στο κουδούνι έχει το όνομα της πρεσβυτέρας και όχι της «Κιβωτού».

Υπάρχει ωστόσο και δεύτερη μεζονέτα, σύμφωνα και πάλι με το Mega, που αγόρασε και μεταπώλησε ο πατέρας Αντώνιος. Αγοράστηκε ημιτελής και ολοκληρώθηκε από τον ίδιο. Η αγορά της είναι το 2007, με τον πατέρα Αντώνιο να αγοράζει μαζί με το διαμέρισμα και τη θέση πάρκινγκ 15 τ.μ. Στη συνέχεια πουλήθηκε στη μητέρα παιδιού της «Κιβωτού», που ήταν στενός συνεργάτης του.

Ακολούθως, η μεζονέτα έγινε γονική παροχή από τη μητέρα στον γιο με παρακράτηση επικαρπίας στις 28 Δεκεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι εντός της εβδομάδας αναμένονται απαντήσεις από την ΑΑΔΕ και από τις τράπεζες, για τις οικονομικές συναλλαγές της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και των στελεχών της στο επίμαχο διάστημα των καταγγελιών.

Πηγή: Cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ