LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|12
2022
17:54

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Πήρε προθεσμία για την Πέμπτη ο 25χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (04/12) για τη γυναικοκτονία στον Πειραιά, ζήτησε και έλαβε ο 25χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης.

Δολοφόνησε τη νεαρή κοπέλα με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά και μετά παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου όπου και παραδόθηκε.

Οι αστυνομικοί όταν πήγαν στο διαμέρισμά της εντόπισαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την τηλεόραση του Star λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media.

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Οι γείτονες λένε πως η 19χρονη «ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων» και «αθόρυβη», ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη 19χρονη είχε σχολάσει από το μπαρ που δούλευε στην Καλλιθέα.

Πήγε να συναντήσει τον σύντροφό της, στο σπίτι του στα Καμίνια, στην οδό Βάμβα. Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς μεταξύ τους και ο 24χρονος άρπαξε το όπλο του και την πυροβόλησε.

Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο.

«Σκότωσα την σύντροφό μου, την πυροβόλησα τουλάχιστον μια φορά», φέρεται να είπε.

Αρχικά, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη του ψυγείου για άγνωστο λόγο, καθώς λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία αποκαλύπτοντας το έγκλημα που είχε διαπράξει νωρίτερα.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί όλα τα πειστήρια, τα οποία μαζί με την ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Πηγή: cnn.gr - Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ