LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|12
2022
21:23

Απίστευτη υπόθεση στη Ρόδο: Το ανδρόγυνο που έστησε «ερωτική παγίδα» σε Ελληνογερμανίδα – Τι συνέβη

Θύμα «ερωτικής παγίδας» από ανδρόγυνο στη Ρόδο, καταγγέλλει πως έπεσε Ελληνογερμανίδα. Μάλιστα, κατέθεσε αγωγή σε βάρος τριών προσώπων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου και διεκδικεί την αποζημίωσή της.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν η γυναίκα που κατοικεί στη Γερμανία γνώρισε έναν άνδρα ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Ρόδο. Η γυναίκα είχε μεταβεί στη Γερμανία σε νεαρή ηλικία ως μετανάστρια και εκεί διατηρούσε κατάστημα εστίασης. Με σκληρή δουλειά, κατάφερε να δημιουργήσει μία μικρή περιουσία. Η ίδια είναι χωρισμένη και έχει μεγαλώσει μόνη της δύο παιδιά.

Το κόλπο με το ακίνητο

Από το 2015 που γνωρίστηκε με τον άνδρα, διατηρούσαν μια ρομαντική – συντροφική σχέση κυρίως εξ’ αποστάσεως. Επειδή η Ρόδος της άρεσε αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι προκειμένου τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της, να το χρησιμοποιούν για παραθερισμό, ιδίως κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο εναγόμενος την ενημέρωσε ότι βρήκε ένα ακίνητο στην πόλη της Ρόδου σε καλή τιμή, παρουσιάζοντας το ως ευκαιρία, το οποίο ωστόσο ήταν κατάστημα και θα έπρεπε -εφόσον αγοραστεί- να μετατραπεί η χρήση του σε κατοικία. Έτσι, ξεκίνησε τις ενέργειες για την αγορά στο όνομά της.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» της Ρόδου, αρχικά, του έδωσε 2.000 ευρώ προκειμένου να πληρώσει έξοδα και αρχές Μαρτίου μετέβη στη Ρόδο προκειμένου να δει το ακίνητο και να γνωρίσει τον ιδιοκτήτη.

Όταν μετέβησαν στη συμβολαιογράφο, εκείνη τους ενημέρωσε ότι δεν ήταν έτοιμα όλα τα έγγραφα προκειμένου να καταρτιστεί το συμβόλαιο. Καταρτίστηκε συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο στον πρώτο εναγόμενο για την αγορά καθώς η γυναίκα έπρεπε να φύγει από το νησί και το ίδιο βράδυ του παρέδωσε τα 45.000 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης χρημάτων με υπόλοιπο 5.000 περίπου, προκειμένου να προβεί σε εξοφλήσεις τυχόν εξόδων, που θα προκύψουν για την επισκευή του ακινήτου.

Η σύζυγος ήταν κρυμμένη κάτω από τις κουβέρτες

Αργότερα, το ίδιο βράδυ και ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στη Γερμανία, ένιωθε πως «κάτι δεν πήγαινε καλά» και κατάλαβε ότι η ενέργειά της να δώσει στον εναγόμενο τα χρήματά της σε μετρητά, δεν ήταν ασφαλής. Έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει άμεσα το αεροδρόμιο και να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να του ζητήσει τα μετρητά καθώς και την κάρτα.

Όταν όμως πήγε εκεί, βρήκε τον εναγόμενο με την σύζυγό του (κρυμμένη μάλιστα κάτω από τα σκεπάσματα), για την οποία ειρήσθω εν παρόδω, της είχε ορκισθεί ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που ενέτεινε τις υποψίες της ότι την κοροϊδεύει.

Εκεί του ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να της δώσει άμεσα πίσω τα χρήματα και την κάρτα ανάληψης. Σύμφωνα με την Ελληνογερμανίδα, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του με φωνές και ύβρεις την έδιωξαν κακήν κακώς από την κατοικία τους, αρνούμενοι να της επιστρέψουν τα χρήματα.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο εναγόμενος, χωρίς την άδεια και την έγκρισή της και αφού πλέον είχε επιστρέψει στη Γερμανία, από τις 18-03-2022 έως και τις 29-03-2022 (οπότε και ακύρωσε την κάρτα), είχε προβεί σε αγορές και αναλήψεις συνολικής αξίας 3.154, 65 ευρώ.

Στις έκτοτε μεταξύ τους συνομιλίες και όταν επιμόνως του ζητούσε να της επιστρέψει τα χρήματα, εκείνος αρχικά μεν «αδιαφορούσε», στη συνέχεια ισχυριζόταν ότι δήθεν «του τα είχε κάνει δώρο», και έπειτα της υποσχόταν ότι θα της τα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, αποδεχόμενος μεν την ενοχή του, χωρίς ωστόσο από τότε και μέχρι σήμερα να έχει προβεί στην υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης.

Τελικά, και όπως αποδείχθηκε, οι δράστες είχαν συνεννοηθεί και οργανώθηκαν μεταξύ τους ώστε να της αποσπάσουν τα χρήματα, με τα οποία στη συνέχεια αγόρασαν από κοινού μεταχειρισμένο τουριστικό λεωφορείο.

Με την αγωγή της, η Ελληνογερμανίδα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 50.154,65 ευρώ και την διάρρηξη της μεταβίβασης του ποσού αυτού από τον πρώτο εναγόμενο προς την τρίτη εναγόμενη (ή και οποιονδήποτε άλλον) και κατ’ επέκταση την απόκτηση τουριστικού λεωφορείου από αυτήν. Επιπλέον διεκδικεί αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη. Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος Μάνος Τεχνίτης.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ