LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|12
2022
11:08

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία που φέρνει μεγάλο όγκο νερού - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν - Τι εξηγεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη χώρα.

Η νέα κακοκαιρία, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OpenΚλέαρχο Μαρουσάκη, θα φέρει μεγάλο όγκο νερού προς τα δυτικάκεντρικά και βόρεια συνοδεία θυελλωδών νοτιάδων που ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες:

Σάββατο 10/12

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και από το βράδυ τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά είναι πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 15 έως 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 έως 21 βαθμούς, τοπικά στη βόρεια Κρήτη έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 11/12

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα, τα οποία στα δυτικά και τα βορειοανατολικά είναι πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά.

Δευτέρα 12/12

Στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τρίτη 13/12

Στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ