LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

13|12
2022
08:32

Μαρούσι: Η 17χρονη χτύπησε με μπουκάλι την 23χρονη και μετά τη μαχαίρωσε 40 φορές

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την δολοφονία της 23χρονης στο Μαρούσι

Σοκάρουν τα ευρήματα της άγριας δολοφονίας της 23χρονης κοπέλας στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής (11/12) από την 17χρονη φίλη της.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη καθ΄ομολογίαν δολοφόνος πάσχει από ψυχική νόσο και λαμβάνει εδώ και χρόνια φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο που κατάφερε να ψελίσει η ανήλικη δράστρια κατά τη σύλληψή της ήταν «θόλωσα και τη σκότωσα» όταν το θύμα της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν.

Ήταν τέτοιο το μένος τη 17χρονης που η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε περίπου 40 μαχαιρώματα στο πρόσωπο και τον λαιμό ενώ η ανήλικη χρησιμοποίησε και ένα γυάλινο μπουκάλι.

Μάλιστα, απο την άγρια επιθεση, συμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθως της κόπηκε ο τενοντας και το βράδυ της Δευτέρας μετεφέρθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς οπου της παρεσχέθη ιατρικη βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων.

Η 17χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο πατρικό σπίτι της ανήλικης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Η 17χρονη φιλοξενούσε τη φίλη της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε καβγάς ανάμεσα τους. Γρήγορα η λογομαχία πήρε διαστάσεις και σε ανύποπτο χρόνο, η ανήλικη, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά την φίλη της στο λαιμό.

Πρώτα, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, χρησιμοποίησε ένα γυάλινο μπουκάλι για να της ανοίξει το κεφάλι.

Ο πατέρας της 17χρονης, που αντίκρισε λίγο αργότερα το σοκαριστικό θέμα, κάλεσε την Άμεση Δράση και στις 18:20 και ειδοποίησε για το αιματηρό συμβάν. Άμεσα οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι και εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η δράστις που βρισκόταν ακόμα στο σημείο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα για κατάθεση.

Ο πατέρας της ανήλικης που είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή, φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή. Αυτό επιβεβαιώνουν και γείτονες της οικογένειας που αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

Η 17χρονη έχει άλλα δύο αδέρφια, ενώ η μητέρα της είναι καθηγήτρια σε Λύκειο του Αμαρουσίου.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor