LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|01
2023
21:16

Τρόμος για υπάλληλο ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη: Απόπειρα ληστείας με full face και κουζινομάχαιρο – Η περιγραφή του

Στιγμές τρόμου έζησε υπάλληλοςκαταστήματος ψιλικών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπούκαραν στην επιχείρηση κραδαίνοντας κουζινομάχαιρα, απέσπασαν τις εισπράξεις και έγιναν καπνός.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, η ώρα ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου, όταν ψιλικατζίδικο, επί της ανώνυμης οδού εντός του campus του ΑΠΘ, απέναντι από το ΑΧΕΠΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο στόχαστροληστών.

Όπως περιέγραψε η έντρομη υπάλληλος στο GRTimes, οι δράστες εισέβαλαν φορώντας κουκούλες τύπου full face και κρατώντας κουζινομάχαιρα. Απέσπασαν τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν.

«Ληστεία, δώσε μου τα λεφτά σου αμέσως»

«Ήταν γύρω στις 22:00 με 22:02 το βραδάκι. Μπήκαν δύο τύποι μέσα στο κατάστημα, εγώ βρισκόμουν πίσω από τον πάγκο. Σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ότι φορούσαν κουκούλες τύπου full face, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου, καθώς πάρα πολλά παιδιά (σ.σ. κυρίως φοιτητές) φορούν τέτοιες κουκούλες, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που έχει κρύο. Χαμογέλασα και πριν προλάβω να πω ‘’γειά σα’’ ήρθαν μπροστά στον πάγκο και μου έβγαλαν και οι δύο μαχαίρι. Μου λέει ο ένας σε άπταιστα ελληνικά: ’ληστεία, δώσε μου τα λεφτά σου αμέσως’’. Εγώ έκανα λίγο πίσω και είπα: ‘’όπα παιδιά ήρεμα’’, με εκείνους να μου απαντούν: ‘’δεν θέλουμε να σου κάνουμε κακό, δώσε αμέσως ό,τι έχει στο ταμείο’’. Ο ένας ήταν μπροστά στον πάγκο και ο δεύτερος έκατσε στην πόρτα και κοιτούσε έξω, μην τυχόν έρθει κάποιος. Εγώ έβγαλα, ό,τι χρήματα είχα στο ταμείο και του τα έδωσα. Ήταν περίπου 200 ευρώ, καθώς είχα ήδη καθαρίσει το ταμείο μου» αναφέρει η υπάλληλος.

Η ίδια τονίζει ότι «με το που που τράπηκαν σε φυγή οι δράστες, βγήκα έξω, τρέχω στους σεκιουριτάδες, πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και ήρθε άμεσα το περιπολικό. Βγαίνοντας κοίταξα και δεν τους είδα. Εξαφανίστηκαν σε χρόνο... ντε τε, από την ανώνυμη οδό προς τα κάτω και κινήθηκαν προς την οδό Εγνατία» περιγράφει στο GRTimes εμφανώς σοκαρισμένη η υπάλληλος.

«Κρατούσαν κουζινομάχαιρα πάνω από 10 εκατοστά»

Σύμφωνα με τη γυναίκα, οι δράστες της ένοπλης ληστείας κρατούσαν κουζινομάχαιρα, η λάμα των οποίων ξεπερνούσε τα δέκα εκατοστά.

«Ήταν μεγάλα μαχαίρια, κουζινομάχαιρα. Αυτός που καθόταν μπροστά στην πόρτα το κρατούσε πίσω από την πλάτη για να μη φαίνεται από έξω. Η λάμα του ξεπερνούσε τα δέκα εκατοστά» υποστήριξε.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ