LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|02
2023
07:41

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι περιγραφές της φρίκης στους αστυνομικούς - Αναμένονται νέες συλλήψεις

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές που έδωσε στους αστυνομικούς η 12χρονη από τον Κολωνό που φέρεται να έχει πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο. 

Το ανήλικο κορίτσι περιέγραψε μία ολόκληρη κλίκα που είχε στηθεί σε βάρος της από τον Μίχο. Μέλη της, ‘άνδρες της γειτονιάς, οι οποίοι ασελγούσαν πάνω στο μικρό κορίτσι. Σύμφωνα με το Star, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλοί από τους βιαστές της ήταν και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνταν πολύ κοντά στο μίνι μάρκετ του Μίχου. Οι καταγγελλόμενοι ερευνώνται από τις Αρχές ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψειςγια τη φρικιαστική υπόθεση.

Ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από αυτά που άκουσαν από τη 12χρονη σχετικά με τα όσα βίωσε στα χέρια των βιαστών της. Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένα έναντι του ποσού των 50 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πληροφορίες που μοιράστηκε το κορίτσι με τους αστυνομικούς περιείχαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα οδηγήσουν την έρευνα των αστυνομικών, η οποία μπορεί να βασιστεί, όχι μόνο στις φωτογραφίες των υπόπτων, αλλά και σε στοιχεία από την προσωπική τους ζωή. Φαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι υπήρξαν ιδιαίτερα ομιλητικοί απέναντι στο μικρό κορίτσι, μοιραζόμενοι μαζί του λεπτομέρειες ακόμα και για την οικογενειακή τους κατάσταση. 

Επιμένει να «δείχνει» μόνο τον Μίχο το κορίτσι

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος της -προφυλακισμένης για την υπόθεση- μητέρας της 12χρονης, το παιδί εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι, πίσω από τους έναντι αμοιβής βιασμούς της, βρίσκεται μόνο ο Ηλίας Μίχος, καθώς και ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή. «Το παιδί από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι πίσω από όλα είναι ο Ηλίας Μίχος, βγάζει συνεχώς εκτός κάδρο τη μητέρα του. Κλαίει, φωνάζει και λέει συνεχώς ότι η μητέρα του δεν έχει καμία σχέση και δε γνώριζε και μάλιστα λέει ότι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μίχος, ότι η μάνα του δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά», σημείωσε η δικηγόρος.

Προφυλακιστέοι 4 συλληφθέντες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν 4 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Παράλληλα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος Πακιστανός με εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 

Και οι πέντε οδηγήθηκαν το πρωί στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις πέντε νέες συλλήψεις:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. 

Πηγή: ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ