LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|03
2023
09:44

Μαντλίν ΜακΚαν: Η 21χρονη Πολωνή πιθανότατα δεν είναι το κορίτσι λένε ειδικοί που συνέκριναν τις φωτογραφίες τους

Ελβετική εταιρεία αποδομεί τους ισχυρισμούς της Τζούλια Γουέντελ

Σε κατάρριψη των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ από την Πολωνία ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε από την Πορτογαλία, το 2007, προχώρησαν ειδικοί εταιρείας από την Ελβετία που συνέκριναν τις φωτογραφίες τους.
 
Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της ελβετικής εταιρείας Ava-X που μίλησε στην εφημερίδα Blick «είναι πρακτικά αδύνατο για την νεαρή από την Πολωνία να είναι η Μαντλίν».
 
Η ελβετική εταιρεία προχώρησε στη σύγκριση φωτογραφιών των δύο προσώπων αμέσως μόλις η 21χρονη, η οποία εμφανίζεται με τρία ονόματα, υποστήριξε ότι αυτή είναι το κορίτσι από τη Βρετανία η εξαφάνιση του οποίου ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί.
 
Όπως εξήγησε ο συνιδρυτής της εταιρείας, όταν οι ειδικοί της Ava-X συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της 21χρονης Πολωνής με αυτές της ενήλικης ζωής της τότε υπήρξε ταύτιση. Αντίθετα αυτό δεν συνέβη όταν συνέκριναν τις παιδικές φωτογραφίες της Μαντλίν με τις ενήλικες φωτογραφίες της 21χρονης.
 
«Στην πρώτη περίπτωση είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο όταν κάναμε το ίδιο με τις φωτογραφίες της Μαντλίν δεν υπήρξε καμία ταυτοποίηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέρλιν.
 
Η τεχνική που εφάρμοσε της εταιρείας είναι να «σπάει» τη φωτογραφία ενός ατόμου σε μικρα τμήματα και να ελέγχει αν αυτά ταυτοποιούνται με άλλες φωτογραφίες σε βάσεις δεδομένων.
 
Η 21χρονη από την Πολωνία έχει υποστηρίξει ότι άκουσε από τη γιαγιά της για πρώη φορά ότι ήταν το αγνοούμενο κορίτσι από τη Βρετανία και έκτοτε έχει προχωρήσει σε κινήσεις για να το αποδείξει, ανάμεσα στις οποίες και τεστ DNA.
 
«Έχω τα ίδια μάτια, το ίδιο σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, έχω το ίδιο κενό στα δόντια με την Μαντλίν» έχει γράψει σε μια από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Instagram για να δικαιολογήσει τους ισχυρισμούς της.
 
Όσο όμως περνούν οι μέρες και οι έρευνες πληθαίνουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως η 21χρονη είναι μυθομανής και προφανώς δεν είναι η Μαντλίν. Εκείνη για να πείσει την κοινή γνώμη να την δει με άλλο μάτι και ενδεχομένως με περισσότερη συμπάθεια λέει πως ακόμα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οι έρευνες συνεχίζονται.
 
«Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την αναζήτηση της Τζούλια, παρακαλούμε να καταλάβετε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας έρευνας. Πρόκειται για μια ευάλωτη γυναίκα που αναζητά απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα και τη ζωή της. Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας, είναι ένα ανθρώπινο ον που αξίζει σεβασμό. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα σε λίγες εβδομάδες, μπορείτε να μάθετε περισσότερα, αλλά τώρα, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή αυτής της γυναίκας. Δεν υπάρχει λόγος να εκτοξεύετε μίσος, κριτική και κυρίως απειλές προς ένα άτομο που έχει ανάγκη. Αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει», αναφέρει σε ανάρτησή της.


Το κορίτσι με τα τρία επίθεση και η διαταραγμένη προσωπικότητα
Το κορίτσι που σύμφωνα με τους γονείς της είναι διαταραγμένη προσωπικότητα και θέλει να τραβάει την προσοχή έχει εμφανιστεί στα social με τρία ονόματα.
 
Πιο συγκεκριμένα στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά επίθετα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.
 
Προφίλ σε ροζ ιστοσελίδες
 
Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον - και ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν – είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.
 
Αρκετοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ