LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|03
2023
15:57

Ταϊλάνδη: Πατέρας τα βάζει με αγέλη πιθήκων για να προστατέψει το παιδί του (video)

Ένα τρομερό περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη όταν μια αγέλη πιθήκων επιτέθηκε σε οικογένεια τουριστών, για μία... τσάντα.

Η αππίστευτη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, όπου ένας πατέρας από την Αυστραλία τελευταία στιγμή άρπαξε τον γιο του, καθώς μαινόμενοι πίθηκοι ορμούσαν κατά πάνω τους σε μια εξωτική παραλία στην Ταϊλάνδη.

Ο Riley Whitelum και η Elayna Carausu, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι τους στο YouTube με το ταξιδιωτικό τους περιεχόμενο, επισκέπτονταν την παραλία Monkey Beach στο νησί Ko Phi Phi Don με τους δύο μικρούς τους γιους.

Ο Whitelum και οι γιοι του, ο Lenny, 5 ετών, και ο Darwin, 1 έτους, παρακολουθούσαν κάποιες μαϊμούδες στην παραλία, όταν μία άρχισε να ψάχνει στην τσάντα τους.

Ο 38χρονος έτρεξε προς τη μαϊμού για να την τρομάξει και να την απομακρύνει από τα πράγματα της οικογένειας, αλλά η μαϊμού όρμησε προς τα εμπρός.

Στη συνέχεια δε όρμησε στον 1χρονο Darwin, ο οποίος κατατρόμαξε. Ο πατέρας πήρε το παιδί που ούρλιαζε στην αγκαλιά του, καθώς περισσότερες θυμωμένες μαϊμούδες έρχονταν προς το μέρος τους.

Έτρεξε να πάρει την τσάντα που είχε αφήσει στην παραλία, αλλά μια ομάδα πέντε πιθήκων τον περικύκλωσε.

Η στιγμή που η αγέλη των πιθήκων επιτέθηκε 


 

Η Carausu είπε ότι δεν υπήρχε φαγητό στην τσάντα που οι μαϊμούδες ήταν αποφασισμένες να πάρουν, αλλά υπήρχε ένα διαβατήριο, τα πορτοφόλια και τα τηλέφωνά τους. Ο Whitelum επέστρεψε χωρίς τα παιδιά του για να σώσει τα πράγματά τους, πολεμώντας τις μαϊμούδες στη διαδικασία.

Ο 38χρονος κατέληξε με ένα μικρό κόψιμο στο χέρι του.

Η μητέρα, η Carausu, εκείνη την ώρα ήταν στη θάλασσα όταν άκουσε κραυγές από την παραλία. Ο Whitelum μάλιστα επέκρινε ένα πλήθος ανθρώπων που παρακολουθούσαν και δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν.

Η οικογένεια κατευθύνθηκε στην πόλη για ιατρική περίθαλψη, όπου το προσωπικό της κλινικής δήλωσε ότι περιθάλπουν έναν έως δύο ανθρώπους την ημέρα από δαγκώματα πιθήκων.

«Πρέπει να μου κάνουν πέντε ή περισσότερες βελόνες στην πληγή μου ή γύρω από αυτήν, μετά πέντε ενέσεις σε διάστημα 20 ημερών και μετά άλλη μια ένεση σήμερα», εξήγησε ο Whitelum στο βίντεο.

«Αν ξέραμε ότι αυτή η παραλία είναι διαβόητη για τις επιθέσεις πιθήκων, δεν θα πηγαίναμε» είπε η μητέρα, είπε.

Ο Whitelum, η οποία μεγάλωσε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Νότιας Αυστραλίας, και η Carausu, η οποία μεγάλωσε σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Δυτικής Αυστραλίας, έχουν περάσει εννέα χρόνια κάνοντας ιστιοπλοΐα σε όλο τον κόσμο και καταγράφουν τα ταξίδια τους στο κανάλι τους στο YouTube Sailing La Vagabonde.

Πηγή: Iefimerida.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών