LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|03
2023
15:03

Πώς ένα βίντεο στο TikTok βοήθησε μια γυναίκα να βρει τον σκύλο της που είχε χάσει 8 μήνες 

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση της επανένωσης ενός σκύλου, που είχε χαθεί στη Μαλαισία, με το αφεντικό της, όταν έγινε viral το βίντεο που έδειχνε το κατοικίδιο να περιμένει έξω από κατάστημα μέσα στη βροχή.

Στο βίντεο, που ανήρτησε ο χρήστης jimjimmie στο TikTok τον περασμένο Δεκέμβριο, διακρίνεται ο σκύλος να κάθεται υπομονετικά έξω από ένα κατάστημα στο Σεμπιλάν της Μαλαισίας, θυμίζοντας την περίπτωση του Βon Bon από την Ταϊλάνδη, που περίμενε επί τέσσερα χρόνια την αφεντικίνα του, μέχρι που την ξαναβρήκε. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος το τετράποδο παρέμεινε στο ίδιο σημείο επί τέσσερα συνεχόμενα 24ωρα.

Ο Τζιμ, που συνήθως βιντεοσκοπεί τον εαυτό να ταϊζει αδέσποτα, προσπάθησε να προσελκύσει με τροφή τον σκύλο να μετακινηθεί στη σκιά. «Έλα εδώ, σκυλάκι. Έλα φάε. Κι αν δεν θέλεις, τουλάχιστον έλα εδώ στη σκιά», λέει στο βίντεο. 

@jimjimmie Replying to @ciktarusma Kesetiaan yg tiada penghujung. kesian dia😌 #anjingjalanan ♬ Kiss the Rain - Elise Bechstein

H συγκινητική επανένωση του σκύλου με την αφεντικίνα της

Το στιγμιότυπο έγινε viral μόλις το ανήρτησε στο TikTok κι όταν το είδε η Βαάνι, μια 40χρονη μητέρα, επικοινώνησε με τον Τζιμ λέγοντάς του ότι είχε χάσει εδώ και οκτώ μήνες τον σκύλο της, ονόματι Μπαϊράβα, ενώ ανέρρωνε από ασθένεια. Η ίδια είπε ότι η οικογένειά της έσωσε τον σκύλο πριν από πέντε χρόνια, όταν ήταν ακόμη κουταβάκι.

Όταν χάθηκε η Μπαϊράβα, η συντετριμμένη οικογένεια της Βαάνι έψαχνε επί ένα μήνα την καλομαθημένη σκυλίτσα, που συνήθιζε να κουλουριάζει στο κρεβάτι, δίπλα στα παιδιά. «Τριγύριζα στη γειτονιά φωνάζοντας το όνομά της επί έναν μήνα, αλλά δεν τη βρήκα. Οι γείτονες με γνωρίζουν, κάποιοι με ρώτησαν γιατί φώναζα τόσο δυνατά», είπε.

Όταν η αδελφή της είδε το βίντεο του Τζιμ στο TikTok στα τέλη του περασμένου χρόνου, η Βαάνι έσπευσε με το αυτοκίνητό της στο σημείο, όπου εθεάθη να περιφέρεται ο σκύλος της για τελευταία φορά. Και πράγματι βρήκε τη Μπαϊράβα. «Πήγα εκεί και φώναξα το όνομά της. Κλαίγαμε από χαρά, όταν τη βρήκαμε», είπε.

Πηγή: Iefimerida.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ