LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|03
2023
14:22

Κύπρος: Ανατροπή με τον θάνατο 28χρονης που έπεσε από βράχο - Ελεύθερος ο σύντροφός της που κατηγορείτο για φόνο

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης στην Κύπρο, η οποία έχασε τη ζωή της από πτώση, με τον φίλο της αρχικά να θεωρείται δράστης γυναικοκτονίας και να συλλαμβάνεται. Όπως προκύπτει πλέον, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 31χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση θανάτου 28χρονης, μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας. Από τη μελέτη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων και του υπόλοιπου μαρτυρικού υλικού φαίνεται ότι δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Έτσι, είπε ο κ. Νικολάου, ο 31χρονος «απολύεται της κράτησης του» και ο φάκελος της υπόθεσης θα συμπληρωθεί και θα διαβιβαστεί για θανατική ανάκριση, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα, Παρασκευή, παραδόθηκε το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε η Χαρά Σπηλιοπούλου, Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, επί της σορού της 28χρονης που βρήκε τον θάνατο στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Η Νομική Υπηρεσία εξέτασε κατά πόσο υπάρχει επαρκής μαρτυρία για αθώωση ή για δίωξη του 31χρονου.

Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης από τους ιατροδικαστές είχαν αρχικά στρέψει τις αστυνομικές έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας. Ο 31χρονος είχε συλληφθεί και εναντίον του είχαν εξασφαλισθεί δύο διατάγματα κράτησης. Μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας, ο 31χρονος θα αφεθεί ελεύθερος.

Σημειώνεται πως η κα Σπηλιοπούλου κλήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία να διενεργήσει δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης που εντοπίσθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου σε παραλία της Πέτρας του Ρωμιού.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ KATIA CHRISTODOULOU

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ