LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|03
2023
14:06

Ηλιούπολη: Τη Δευτέρα απολογείται ο προπονητής Τάε Κβο Ντο - Η δράση του και το ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου πήρε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται βιασμό κατ'εξακολούθηση ανήλικων αθλητριών του. Σε βάρος του 44χρονου έχουν υποβληθεί 5 καταγγελίες, ωστόσο οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι τα θύματα του είναι περισσότερα. Οι έρευνες για τη δράση του στρέφονται σε βάθος 15ετίας, ενώ οι αρχές κατάσχεσαν από το σπίτι του ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν ο συλληφθείς βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς.

Αρχικά, υπέβαλαν μήνυση κατά του 44χρονου τρεις νεαρές κοπέλες και μετά την προκαταρκτική εξέταση, προέκυψαν άλλες δύο καταγγέλλουσες. Οι καταγγελίες αφορούσαν την περίοδο από το 2009 έως το 2020, ενώ «καμπανάκι» στις Αρχές χτύπησαν οι κατηγορίες ότι η δράση του 44χρονου συνεχιζόταν μέχρι και σήμερα.

«Οι κοπέλες συνειδητοποίησαν ότι αυτό που είχε συμβεί σε κάθε μία από αυτές, είχε συμβεί και σε άλλες κοπέλες και ενδεχομένως και σε άλλες κοπέλες τις οποίες δεν γνώριζαν», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των νεαρών κοριτσιών που μίλησαν. Οι ίδιες είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον βιαστή προπονητή όταν εκείνες ήταν μόλις 12 έως και 16 ετών.

Πώς προσέγγιζε τα θύματα του 

O 44χρονος κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων, παινεύοντας τα για τις αθλητικές τους επιδόσεις και πείθοντας τα στη συνέχεια να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό. Οι βιασμοί συνέβαιναν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη σχολή, αλλά πιθανώς και σε ξενοδοχεία τα οποία επισκεπτόταν με τις αθλήτριες του, στα πλαίσια των συμμετοχών τους σε τουρνουά. 

«Άφηνε το μικρό κορίτσι να κοιμάται μαζί του στο ίδιο δωμάτιο», ανέφερε χαρακτηριστικά θείος πρώην αθλήτριας της σχολής, σημειώνοντας ότι ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει ο βιαστής προπονητής.

Είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακής βία 

Εν τω μεταξύ ο 44χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοικογενειάκη βία. Το ζευγάρι που έχει ένα γιο χώρισε το 2019. 

«Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 τη χτύπησε για πρώτη φορά, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της Αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα, ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της», είπαν αρχικά στο MEGA.

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή της έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα τη θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό. Κανένας», πρόσθεσαν.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ