LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|03
2023
11:15

Κρήτη: «Ξεσκονίζουν» κινητά και υπολογιστές του λυράρη - Τα 29 ακόμα άτομα στο στόχαστρο των Αρχών

Σε αργία τέθηκε και επίσημα ο 46χρονος γιατρός, δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση με τον 66χρονο λυράρη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης μόλις έλαβε το απαραίτητο έγγραφο από την Εισαγγελία προχώρησε στην άμεση αναστολή καθηκόντων του γιατρού.

«Χθες το μεσημέρι έλαβα από την εισαγγελία το έγγραφο στο οποίο αναφερόταν όταν ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι κινήσεις ήταν άμεσες καθώς εξέδωσα απόφαση για άμεση αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού με ισχύ από χθες το μεσημέρι και για έναν μήνα, όπως δηλαδή προβλέπεται από το νόμο», τόνισε ο κ. Τερζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο 46χρονος γιατρός ήταν μία από τις επαφές του ανηλίκου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας με τον οποίο έκλεισαν ένα ραντεβού προκειμένου να προχωρήσουν σε ερωτική επαφή.

Τελικά η επαφή δεν συνέβη όπως ανέφερε ο 46χρονος και επιβεβαίωσε ο ανήλικος.

ια το θέμα αυτό ρωτήθηκε στα δικαστήρια ο συνήγορος του λυράρη, Διονύσης Βέρρας, ο οποίος απάντησε πως «έτσι όπως είδα εγώ την δικογραφία δεν υπάρχει κάποιο αδίκημα σε βάρος του γιατρού».

«Ξεσκονίζουν» κινητά και υπολογιστές του λυράρη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον ενώ στο… στόχαστρό τους έχουν μπει τα δύο άτομα τα οποία, όπως έχει καταγγελθεί από τον 16χρονο, φέρονται να τον έχουν βιάσει.

Ο 16χρονος έχει ήδη δώσει στην κατάθεσή του αρκετές πληροφορίες με τους αστυνομικούς να ερευνούν προς πάσα κατεύθυνση.

Στις έρευνες θα συμμετάσχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία αναμένεται να «χτενίσει» όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από ψεύτικα προφίλ που φιγουράρουν σε διάφορες πλατφόρμες με φωτογραφίες του ανηλίκου προκειμένου να «ψαρέψουν» υποψήφιους πελάτες.

Ήδη στα χέρια της η αστυνομία έχει τα προφίλ ενώ έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν 29 άτομα τα οποία φέρονται ως επαφές με το ανήλικο στα ψεύτικα προφίλ.

Παράλληλα, το τμήμα Ανηλίκων σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά τηλέφωνα αλλά και τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν προκειμένου να ελεγχθεί η διακίνηση πορνογραφικού υλικού με «πρωταγωνιστή» το αγόρι.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ