LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|03
2023
08:05

Ο Ερντογάν «ρίχνει» στη μάχη το πυρηνικό του όπλο: Τα βήματά του προς τις εκλογές της Τουρκίας και η «ωρολογιακή βόμβα»

Το πυρηνικό του όπλο, στην κυριολεξία, ρίχνει στη μάχη των εκλογών ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στις 27 Απριλίου θα θέσει σε λειτουργία τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας στο Άκουγιου, για να πει ότι επί διακυβέρνησής του η Τουρκία έγινε και πυρηνική δύναμη -άσχετα αν η χώρα βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Τον Απρίλιο θα παρουσιάσει επίσης τις νέες ναυαρχίδες της στρατιωτικής μηχανής, δηλαδή το αεροπλανοφόρο Αναντολού και το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Θέλει όλα τα πρώτα και τα πρωτοπόρα να δείξει ότι τα έχει κάνει εκείνος. Έφτιαξε επίσης τουρκικό αυτοκίνητο, το Togg, το οποίο διαφημίζει και λέει ότι ήδη έχουν μπει 177 χιλιάδες παραγγελίες. Ένα αυτοκίνητο που κοστίζει 45.000 ευρώ!

Ο Ερντογάν θέλει να δείξει Μεγάλα Έργα, θέλει να δείξει βιτρίνα. Προωθεί το όραμα για τον Αιώνα της Τουρκίας, για να αφήσει το στίγμα του, όπως πριν 100 χρόνια ο Ατατούρκ.

Ο Ερντογάν γνωρίζει όμως ότι ο λαός ζητάει και πιο απτά πράγματα και δίνει τα πάντα! Και το παράδοξο είναι ότι ενώ κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι έχει μετατρέψει τις εκλογές σε πάγκο μικροπωλητών και παζάρι αλόγων, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο ίδιος έχει επιδοθεί σε μία ακατάσχετη παροχολογία: Εξήγγειλε γενναία έκπτωση 15% στο ηλεκτρικό ρεύμα και 20% στο φυσικό αέριο, σε μια εποχή που και στην Τουρκία και στην Ευρώπη η ενέργεια είναι το πλέον ακριβό αγαθό. Όλοι απορούν πώς θα καλυφθούν αυτά τα χρήματα...

Ουσιαστικά αφήνει μία ωρολογιακή βόμβα στην επόμενη κυβέρνηση, αν δεν είναι ο ίδιος. Και βέβαια έχει αρχίσει τη «μεγάλη επίθεση» στην αντιπολίτευση: Ότι συνεργάζεται με τον νούμερο 1 εχθρό της Τουρκίας, με κόμματα που συνδέονται με το ΡΚΚ και τους Κούρδους τρομοκράτες για να ξυπνήσει τα εθνικιστικά αντανακλαστικά του μέσου Τούρκου και να καταδείξει ότι η αντιπολίτευση συνεργάζεται με τον ίδιο Σατανά.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ