LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|06
2020
11:16

Αίγινα: Θλίψη για τον 17χρονο που πνίγηκε σε πισίνα

Σε βάρος της μητέρας του και της ιδιοκτήτριας του σπιτιού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο τον 17χρονο που πνίγηκε σε πισίνα 

 
Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Αίγινας από την είδηση του τραγικού θανάτου ενός 17χρονου εφήβου, ο οποίος πνίγηκε προχθές σε πισίνα σπιτιού στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην πολυτελή οικία όπου εργάζονταν οι γονείς του 17χρονου, η μητέρα σαν οικιακή βοηθος και ο πατέρας σαν κηπουρός. Ο άτυχος νέος ήταν το μεγαλύτερο παιδί οικογένειας αλβανικής καταγωγής, που έχει άλλα δυο μικρότερα παιδιά και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην περιοχή του Μεσαγρού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο 17χρονος έφαγε το μεσημεριανό φαγητό που του ετοίμασε η μητέρα του στο εν λόγω σπίτι, που ανήκει σε Γερμανό υπήκοο. Λίγη ώρα αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού, μαζί με την ιδιοκτήτρια που ήταν παρούσα στον χώρο, τον αναζήτησαν για 10 λεπτά περίπου, χωρίς αποτέλεσμα, και σοκαρίστηκαν, όταν το βλέμμα τους στράφηκε στην πισίνα.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να φτάνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο ο γιατρός που έπεσε πάνω του, δεν κατόρθωσε να τον επαναφέρει στη ζωή. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε βάρος της μητέρας του και της ιδιοκτήτριας του σπιτιού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα.

Η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του νεαρού.
 

Πηγή: Protothema.gr - Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

 
 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών