LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|01
2022
15:24

Bιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα πρώτα ευρήματα DNA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών βρίσκονται στο ΑΠΘ. Τι έδειξε η εξέταση DNA.

Oλοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 24χρονης Γεωργίας Mπίκα που έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σειρά έχουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η κυρίως η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ, οι γνωστές ουσίες ως «χάπι του βιασμού.

Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από το εργαστήριο στην Ελβετία, θα παραδοθεί στην εισαγγελία κοινό πόρισμα.

Τι έδειξαν οι εξετάσεις DNA

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα για την εκπομπή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της.

Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Κατασχέθηκαν τηλέφωνα εμπλεκομένων στην υπόθεση

Σημειώνεται πως χθες, Τετάρτη, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκομένων στην υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού, που έκριναν οι Αρχές ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές κατέχουν 6 με 7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

Όπως αναφέρεται στο makthes, στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης.

Το βίντεο που ερευνούν οι Αρχές

Σύμφωνα με το makthes, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα, δύο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

Και την ώρα που οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει, οι Αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών