LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

31|01
2022
21:37

Αδιανόητο bullying σε 12χρονη μαθήτρια - Ανέβαζαν πορνογραφικό υλικό σε λογαριασμό με το όνομα της

«Κραυγή» απόγνωσης από την μητέρα της κοπέλας η οποία περιγράφει το μαρτύριο του παιδιού της και της οικογένειάς της - «Την έφτασαν λίγο πριν την αυτοκτονία» - Δείτε βίντεο

Την απόλυτη κόλαση και μάλιστα σε σχολικό περιβάλλον έζησε ένα κορίτσι του οποίου οι συμμαθητές θεώρησαν αστείο να την πληγώνουν και να τη διασύρουν. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν τα στοιχεία της για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Η πρωταγωνίστρια ένα 12χρονο κορίτσι, μαθήτρια της α' γυμνασίου κλείστηκε στον εαυτό της καθώς χωρίς να το ξέρει κάποιοι δημιούργησαν λογαριασμούς στο διαδίκτυο και ανέβαζαν γυμνές φωτογραφίες τις οποίες έδειχναν ακόμα και στους καθηγητές τους. Η μητέρα του κοριτσιού περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης στο Mega και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω μέχρις ότου όσοι είναι υπεύθυνοι για το μαρτύριο του παιδιού της να τιμωρηθούν.

Δείτε βίντεο:



Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια. Το κορίτσι που κινείται στο φάσμα του αυτισμού, πηγαίνει στο σχολείο και πιστεύει πως έχει αποκτήσει την πρώτη καλή της φίλη. Ωστόσο τίποτε δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν στη συνέχεια. Η «φίλη» της, της πρότεινε να πάνε σε μία παιδική χαρά. Εκεί την τράβηξε μία φωτογραφία, την οποία στη συνέχεια θα έβαζε στον επίμαχο διαδικτυακό λογαριασμό. 

Η υπόθεση πήρε μεγάλη έκταση και η ανήλικη - έχοντα έρθει σε συνεννόηση με συμμαθητές της για να ανοίξει λογαριασμό στα social media - παραδέχθηκε την ενοχή της.  Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαντάζεται η μικρή. Η συμμαθήτρια της προτείνει να πάνε σε παιδική χαρά, μόνο και μόνο όπως αποδείχθηκε για να τραβήξει μία φωτογραφία, την οποία αργότερα θα έβαζε στον επίμαχο διαδικτυακό λογαριασμό.

«Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει» ανέφερε η μαθήτρια που έκανε αυτή την πράξη. «Έχω μετανιώσει για την πράξη μου και έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου» συμπλήρωσε η ανήλικη.

Την ίδια ώρα η 12χρονη κλείστηκε στον εαυτό της και δεν ήθελε να πει το παραμικρό στη μητέρα της. Όσο για τη μαθήτρια που ομολόγησε την ενοχή της άλλαξε σχολείο. Παρόλα αυτά ο Γολγοθάς της 12χρονης συνεχίζεται ακόμα και σήμερα που έχουν περάσει δύο χρόνια. Στις 3 Μαρτίου η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί και η μητέρα της ζητάει  την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που λίγο έλειψε όπως λέει, να οδηγήσουν την κόρη της σε αυτοκτονία.

Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ