LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|05
2019
16:47

Ελεύθερος ο πιστολέρο της Θήβας - Πατέρας: Ας τον συγχωρέσει ο Θεός, εγώ δεν μπορώ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος που έριξε την αδέσποτη σφαίρα και τραυμάτισε σοβαρά ένα 8χρονο κορίτσι.

Στην πολύωρη απολογία του σε όλους τους τόνους είπε ότι δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας είπε ότι δεν μπορεί να δώσει άφεση αμαρτιών στον 54χρονο. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

Ο δικηγόρος της 8χρονη οικογένειας, Πάρης Βυλλιώτης ανέφερε στο iefimerida.gr πως η οικογένεια της 8χρονης θα ασκήσει από εδώ και στο εξής τα νόμιμα δικαιώματά της, ενώ αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία της 8χρονης Αλεξίας.

Ο δικηγόρος της οικογενείας πρόσθεσε δε πως έθιμο είναι τα τραγούδια και χοροί και πως οι πυροβολισμοί είναι έγκλημα.

«Οι πυροβολισμοί είναι έγκλημα, ιδίως από άνθρωπο που δεν έχει ειδική εκπαίδευση. Αναδεικνύεται πιο έντονα από ποτέ η ανάγκη αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου περί οπλοχρησίας και οπλοκατοχής», επισήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης.

Υπενθυμίζεται πως η 8χρονη παραμένει νοσηλευόμενη για 5η μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της μικρής κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και παραμένει σε βαθιά καταστολή.

Πηγή: iefimerida.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ