LIVE

 

08|11
2022
14:13

Τιμή Shiba Inu: Πότε Είναι η Καλύτερη Στιγμή Να Αγοράσετε SHIB;

Θέλετε να βγάλετε κέρδος ανταλλάσσοντας Shiba Inu; Δεν είναι κάτι δύσκολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε SHIB όταν η τιμή του Shiba Inu είναι χαμηλή και να πουλάτε SHIB όταν η τιμή είναι υψηλή. Η διαφορά είναι καθαρό κέρδος. Αποταμιεύστε τα μέχρι να μπορέσετε να αποκτήσετε την Lamborghini που έχετε βάλει στο μάτι.

Ακούγεται εύκολο, έτσι δεν είναι; Αλλά αν ήταν τόσο εύκολο, θα το έκαναν όλοι. Το κέρδος δεν είναι πάντα απλό, ειδικά στον ασταθή κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η αστάθεια της αγοράς πηγαίνει την τιμή του SHIB πάνω-κάτω σαν γιο-γιο. Ανεβαίνει σε νέα ύψη και πέφτει σε πολύ χαμηλά σημεία απρόβλεπτα, χωρίς προειδοποίηση ή προφανή αιτία. Όταν αγοράζετε Shiba Inu, η αγορά των 500 € της περασμένης εβδομάδας μπορεί να αξίζει σήμερα 2.500 € —ή 100 €.

Το ημερήσιο day είναι δελεαστικό, αλλά η πρόγνωση της αγοράς είναι δύσκολη. Η αγορά και η πώληση σύμφωνα με τις προβλέψεις για την ταχέως μεταβαλλόμενη συναλλαγματική ισοτιμία του Shiba Inu μπερδεύει ακόμη και τους πιο σοβαρούς επαγγελματίες επενδυτές. 

Η αξία του SHIB μπορεί να αλλάξει δραματικά ως αποτέλεσμα της δυναμικής της παγκόσμιας αγοράς, των υποθέσεων σχετικά με τις διεθνείς ρυθμιστικές αλλαγές, των tweets από δισεκατομμυριούχους και πολλών άλλων παραγόντων. Η πρόγνωση της αγοράς θα ήταν δύσκολη ακόμη κι αν γνωρίζαμε όλους τους παράγοντες που την επηρεάζουν, και σίγουρα δεν τους γνωρίζουμε. 

Αν αναρωτιέστε γιατί σχεδόν όλοι εκείνοι που ασχολούνται με ημερήσιο trading χάνουν χρήματα μακροπρόθεσμα, αυτός είναι ο λόγος.

Ένα αστείο για ένα αστείο

Το 2013, οι μηχανικοί λογισμικού Jackson Palmer και Billy Marcus δημιούργησαν ένα κρυπτονόμισμα που ονομάζεται Dogecoin. Το λογότυπο του νομίσματος βασίστηκε σε ένα δημοφιλές meme που περιείχε την εικόνα ενός shiba inu και την εσκεμμένα ανορθόγραφη λέξη «doge». 

shiba 6723441 19202

Κανείς δεν περίμενε ότι το Dogecoin θα γινόταν ένα σοβαρό κρυπτονόμισμα ή μια καλή επένδυση. Ήταν ένα αστείο, μια παρωδία του Bitcoin.

Αλλά η τιμή αυξήθηκε και οι άνθρωποι έβγαλαν χρήματα, και σε λίγο η αγορά κρυπτονομισμάτων γέμισε με memecoins.

Το 2020, ένα άτομο —ή μια ομάδα— γνωστό ως Ryoshi δημιούργησε μια παρωδία του Dogecoin και το ονόμασε Shiba Inu. Ο Ryoshi ανακήρυξε μεγαλοπρεπώς το νέο νόμισμα ως τον «δολοφόνο του Dogecoin».

Το SHIB ήταν μοναδικό εξ αρχής. Ο Ryoshi δημιούργησε 1 τετράκις εκατομμύριο διακριτικά, κλειδώνοντας το 50% αυτών στο Uniswap. Ο Ryoshi έστειλε τα υπόλοιπα 500 τρισεκατομμύρια νομίσματα στον δημιουργό του Ethereum, Vitalik Buterin.

Ο Buterin δώρισε περισσότερα από 50 τρισεκατομμύρια SHIB —αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων εκείνη τη στιγμή— στο Ταμείο Αρωγής Covid-Crypto της Ινδίας.

Την 1η Ιανουαρίου 2022, το Kriptomat έδωσε 2.022 νομίσματα SHIB σε κάθε εγγεγραμμένο πελάτη. Εκείνη την εποχή, με 20 ευρώ αγοράζατε 1 εκατομμύριο SHIB, οπότε το δώρο ήταν κυρίως συμβολικό. Αλλά η τιμή του Shiba Inu είχε αυξηθεί από 0,00000607 ευρώ στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021 στο ιστορικό υψηλό των 0,00005704 ευρώ στις 3 Νοεμβρίου —ένα άλμα περίπου 9.400% μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Όλα φαίνονταν πιθανά.

Το Shiba Inu παραμένει δημοφιλές μεταξύ των επενδυτών κρυπτονομισμάτων. Είναι δυνατόν να αγοράσετε μεγάλο αριθμό SHIB με πολύ λίγα χρήματα και, αν η τιμή εκτοξευθεί ξανά, οι αποδόσεις θα μπορούσαν να είναι τεράστιες.

Δεν είναι περίεργο που το Shiba Inu εμφανίζεται σταθερά στη λίστα με τα 20 πιο ενεργά διαπραγματεύσιμα κρυπτονομίσματα.

Επενδύοντας στο Shiba Inu

Οι παρατηρητές του κλάδου είναι διχασμένοι όσον αφορά τα memecoins. Τα νομίσματα και τα διακριτικά όπως το Shiba Inu συνήθως δεν συνδέονται με εφαρμογές DeFi ή συλλεκτικά NFTs ή άλλα πρότζεκτ. Δημιουργούνται εξ ολοκλήρου για κερδοσκόπους και επενδυτές.

Παρά ταύτα, γύρω από το SHIB έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα και ένα πλούσιο οικοσύστημα που υποστηρίζει δύο επιπλέον κρυπτονομίσματα και μηχανισμούς ανταλλαγής και στοιχηματισμού. Τα μέλη της κοινότητας —ο «στρατός» ShibArmy— συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος του οικοσυστήματος, επιλέγοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα προς υποστήριξη και αναπτύσσοντας νέες εφαρμογές που θα τρέχουν στο Shiba Inu.

Πολλοί επενδυτές βρίσκουν ελκυστική την εξαιρετικά χαμηλή τιμή των διακριτικών SHIB. Με μερικές χιλιάδες ευρώ μπορούν να κατέχουν 1 δισεκατομμύριο SHIB. Αν η τιμή ανέβαινε στα 0,01 ευρώ (ή ακόμη και στα 0,001), οι χιλιάδες ευρώ θα αυξάνονταν σε εκατομμύρια.

Μαθήματα Από το Παρελθόν

Τι θα γινόταν αν είχατε αγοράσει το Shiba Inu πριν από έναν μήνα ή ίσως έναν χρόνο πριν; Αν είχατε επενδύσει 100 € σε SHIB, τι θα είχατε τώρα;

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε. Ριξτε μια ματιά στονυπολογιστή what-if του Kriptomat, ο οποίος εκτελεί τους υπολογισμούς στη βάση δεδομένων που ανανεώνονται καθ' όλο το εικοσιτετράωρο. Ο υπολογιστής μπορεί να σας πει ακριβώς πόσο θα άξιζε σήμερα μια επένδυσή ύψους 100 € που είχατε κάνει αξιοποιώντας πραγματικά ιστορικά δεδομένα.

Στην πραγματικότητα, ο υπολογιστής εμφανίζει την τρέχουσα αξία των επενδύσεων ύψους 100 € για οποιοδήποτε από τα 350+ κρυπτονομίσματα που πωλούνται στο Kriptomat.

Ο υπολογιστής δείχνει ότι, ανεξάρτητα από τη βραχυπρόθεσμη μεταβλητότητα, οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα αποτελούν πηγή σημαντικών μακροπρόθεσμων αποδόσεων.

Ένας καλός τρόπος για να επωφεληθείτε από τις μακροπρόθεσμες ανοδικές τάσεις είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Επαναλαμβανόμενων Αγορών του Kriptomat, η οποία σας επιτρέπει να ορίσετε ένα πρόγραμμα τακτικών αγορών σε εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη ή μηνιαία βάση. Μόλις στην τιμή ενός απλού καθημερινού καφέ, μπορείτε να αναπτύξετε αργά αλλά σταθερά το χαρτοφυλάκιό σας σε κρυπτονομίσματα για την υποστήριξη μακροπρόθεσμων στόχων, όπως η συνταξιοδότηση, η αγορά ακινήτου ή η πληρωμή μιας ακριβής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Το Τελικό Συμπέρασμα

Εκατομμύρια επενδυτές που ασχολούνται με το ημερήσιο trading μπορούν να βεβαιώσουν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο όταν πρόκειται για την πρόβλεψη των υψηλών και χαμηλών τιμών της αγοράς στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ισοτιμία του Shiba Inu είναι πολύ πολυάριθμοι και όχι εύκολο για να εντοπιστούν.

Η μεταβλητότητα κάνει τη ζωή δύσκολη για του λεγόμενους «ημερήσιους traders», αλλά οι επιπτώσεις είναι μικρές σε σύγκριση με τις μακροπρόθεσμες τάσεις στις τιμές του Shiba Inu.

 Δεν υπάρχει τίποτα «σίγουρο» στην επένδυση σε κρυπτονομίσματα, αλλά πολλά ευτυχισμένα μέλη του ShibaArmy έχουν πετύχει θεωρώντας αν σκεφτεί κανείς τα κρυπτονομισματικά περιουσιακά τους στοιχεία ως μακροπρόθεσμη επένδυση.

Σχετικά με το Kriptomat

To Kriptomat ιδρύθηκε το 2018 και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με την κυκλοφορία της πιο εύχρηστης πλατφόρμας στην Ευρώπη. To Kriptomat καθιστά την ψηφιακή χρηματοοικονομική τόσο απλή, ώστε όλοι και παντού μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ψυχολογική ικανοποίηση που παρέχουν τα κρυπτονομίσματα. Εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε 120 χώρες παγκοσμίως εμπιστεύονται το Kriptomat όταν αγοράζουν, πωλούν, ανταλλάσσουν, κερδίζουν, μοιράζονται και επενδύουν σε κρυπτονομίσματα. 

Tags Shiba Inu

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.