LIVE

 

28|11
2022
11:10

Projectmath: Γνωριμία με το καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας - 4/12 στα κέντρα μελέτης HomeWork

Τα Μαθηματικά είναι μια συναρπαστική και συγχρόνως «ταπεινή» επιστήμη.

Με τον όρο ταπεινή εννοούμε πως δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που ασχολούνται μαζί της. Δεν είναι «θορυβώδης», πολυδάπανη, αντιθέτως είναι απλή και σεμνή. Δεν χρειάζεται εργαλεία, πλούσια υλικά, εξειδικευμένα μηχανήματα, κοστοβόρα εργαστήρια, πειράματα… Χρειάζεται μόνο ένα χαρτί, ένα μολύβι και ένα μυαλό «ανοιχτό» και «ορεξάτο»!

Συχνά τα παιδιά ρωτούν «γιατί μαθαίνουμε μαθηματικά;», «που θα μας χρειαστούν όλα αυτά;». Τα Μαθηματικά δεν είναι απλά ένα μάθημα, αποτελούν έναν τρόπο ζωής σαν τη γυμναστική, αλλά για το μυαλό. Καλλιεργούν το πνεύμα, οικοδομούν την προσωπικότητα και οξύνουν τη μνήμη αξιοποιώντας παράλληλα τη φαντασία, αναπτύσσοντας την κριτική σκέψη και εξελίσσοντας τη δημιουργικότητα. Διδάσκουν την ακρίβεια, τη διορατικότητα, την παραδοχή λαθών και την εύρεση λύσης. Δίνουν έμφαση στην αξιοποίηση των λεπτομερειών, στην ανάγκη επιμονής και υπομονής, στην αξία της συγκέντρωσης.

homework projectmaths 1

Ακόμα, όταν πρόκειται για διαγωνισμούς, δίνουν τη δυνατότητα ανακάλυψης του αγωνίζεσθαι, του διαγωνίζεσθαι και του ευ αγωνίσθεσαι, που το καθένα με τη σειρά του συμβάλλει στην πρόοδο, τη διάκριση αλλά πάνω απ’ όλα την πίστη μας σε αξίες και ιδανικά.

Με το σύστημα projectmath τα παιδιά μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία να λειτουργούν με πρωτοβουλία και αυτονομία, προοδεύοντας εξατομικευμένα και ανεξάρτητα από την ηλικία τους, μέσω της αριθμητικής, της γεωμετρίας, των μοτίβων, της στατιστικής, των προβλημάτων και της άλγεβρας. Αποτελεί την ιδανική βάση ώστε τα παιδιά να χτίσουν τα θεμέλια μαθηματικών πυλώνων, που θα εκτοξεύσουν τις επιδόσεις τους και θα τους βοηθήσουν να διαχειριστούν τις ευκαιρίες μαθηματικών διαγωνισμών και διακρίσεων.

homework projectmaths 2

Το σύστημα projectmath κάνει τα Μαθηματικά εύκολα και κατανοητά.

Η πλήρης εξατομίκευση, η ενεργός μάθηση, η οικοδόμηση αριθμητικής ευχέρειας, η καλλιέργεια δημιουργικής σκέψης, η διαχείριση προβλημάτων, η εκμάθηση τεχνικών, η ακρίβεια, η λήψη αποφάσεων καθώς και η ενθάρρυνση της αυτενέργειας των παιδιών ως τροφοδότη της αυτοπεποίθησης τους, είναι τα βασικά οφέλη του συστήματος projectmath.

Τα παιδιά, από την κρίσιμη ηλικία των 5+, μπορούν να κάνουν άλματα στις μαθηματικές τους δεξιότητες και μαθαίνουν να οργανώνουν τη σκέψη τους, να εργάζονται με υπομονή, να στηρίζονται στις δυνάμεις τους, να εμπιστεύονται την κρίση τους και να αποκτούν αυτοπεποίθηση.

Ειδικά για τα παιδιά του Δημοτικού, το σύστημα projectmath βοηθάει στην ενθάρρυνση και τη συγκέντρωσή τους, την κατανόηση και τη διαχείριση προβλημάτων, οικοδομεί αριθμητική ευχέρεια, ενδυναμώνει τους νοερούς υπολογισμούς και καλλιεργεί τη δημιουργική σκέψη.

homework projectmaths 3

Για πρώτη φορά τα μαθηματικά στα μέτρα του μαθητή από τα κέντρα μελέτης HomeWork

Τα κέντρα μελέτης Homework προσφέρουν πλέον στους μαθητές τους το απόλυτο εργαλείο μαθηματικών μέσα από τη νέα υπηρεσία τους.

Ενημερωθείτε πρώτοι για το καινοτόμο σύστημα Μαθηματικών projectmath στο βιωματικό εργαστήριο γνωριμίας, που διοργανώνουν τα κέντρα μελέτης Homework, την Κυριακή 4/12 στις 11:00 το πρωί.

Αφορά όλους του μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, ανεξάρτητα από το αν είναι μαθητές των κέντρων μελέτης Homework.

homework projectmaths 4

Δώστε φτερά στα παιδιά σας για να θέσουν τις σωστές βάσεις και να διευρύνουν τους μαθηματικούς τους ορίζοντες!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2621302317

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα - Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.