LIVE

 

22|02
2023
10:35

«TRUST C&C IKE»: Με απόλυτη επιτυχία η επετειακή εκδήλωση για τα 2 χρόνια της εταιρείας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία «TRUST C&C IKE» το περασμένο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ίδρυσή της.

Η προσέλευση των πολιτών υπερέβη τα 1000 άτομα, καθώς η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, ενώ κατάμεστο από κόσμο ήταν και το φουαγιέ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Σπύρος Δαρζέντας, εκ των ιδρυτών της εταιρείας, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του στην εκδήλωση και στη συνέχεια εξιστόρησε συνοπτικά τα κίνητρα που τον ώθησαν σε αυτό το εγχείρημα και ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει για το μέλλον.

Ακολούθησε ο Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του στην επετειακή εκδήλωση, αναφέρθηκε στους συντελεστές της επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρείας και ανακοίνωσε την απόφαση της «TRUST» να προσφέρει σε συνεργασία με τις ασφάλειες «ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ» 0,50€ από κάθε ασφαλιστήριο που θα εκδίδεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προσφερόμενα προγράμματα από τα στελέχη της επιχείρησης, με ευσύνοπτες και περιεκτικές ομιλίες οι οποίες συνοδεύονταν από τη χρήση διαφανειών (slides).

Η Μαρία Ροδοπούλου και ο Πολύκαρπος Καλομοίρης παρουσίασαν τις επιτυχίες της εταιρείας, ο Νικόλαος Κουρνούτος, επίσης εκ των ιδρυτών της εταιρίας, παρουσίασε το πρόγραμμα «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», ο Χρήστος Κούλης παρουσίασε το Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18-29 ετών καθώς και τη Δέσμη Δράσεων Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ, η Ιωάννα Ροδοπούλου το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ», η Δήμητρα Πολιτοπούλου -εκ των ιδρυτών της TRUST- το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον», ο Βασίλης Βασιλείου παρουσίασε το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στις Στέγες», η Καλλιόπη Στούμπου την «Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίων» και η Χριστίνα Μαγγίνα το «Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα στους συνεργάτες της εταιρείας, εντός και εκτός Ηλείας, ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που έχουν δείξει σε αυτά τα δύο χρόνια στις υπηρεσίες και στα προγράμματα της «TRUST». Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνεργάτες της εταιρείας από τις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Αθήνα, κ.ά. αναδεικνύοντας την εξωστρέφειά της.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους οι: Κατρίνης Μιχάλης - Επικεφαλής ΚΟ ΠΑΣΟΚ, Νικολακόπουλος Ανδρέας - Βουλευτής Ηλείας ΝΔ, Καλαματιανός Διονύσης - Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αντωνακόπουλος Παναγιώτης - Δήμαρχος Πύργου, Ανδρέας Μαρίνος - Δήμαρχος Πηνειού, Νικολακόπουλος Δημήτρης - Αντιπερ/ρχης Ολυμπισμού & Αθλητισμού, Νικολούτσος Κων/νος - Πρόεδρος ΕΒΕ Ηλείας, Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης - Επικ. Μείζονος μειοψηφίας Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, πρώην νομάρχης Ηλείας και πρώην βουλευτής, Παναγιωτόπουλος Γιώργος - Συντονιστής τμήματος Μικρομεσαίων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Παπαδημητρίου Γιάννης - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, Μητρόπουλος Κώστας - Περ/κός σύμβουλος, Μπράμος Παναγιώτης - Περ/κός σύμβουλος, Αλικάκη-Τζανέτου Ρούλα - Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύργου, Μαρούντας Νίκος - Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, Αργυρόπουλος Γιάννης - Αντιδήμαρχος Πύργου, Καράμπελας Αντώνης - Δημοτικός σύμβουλος Πύργου, Κοτσώνης Νίκος - Πρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης Ερυμάνθου, Κυριαζής Νώντας - Δημοτικός σύμβουλος Πύργου, Κωτσάκης Αγαθοκλής - Δημοτικός σύμβουλος Πύργου, Άμπου-Χάντμπα Μισέλ - Δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Βαρουξής Λευτέρης - Πολιτικό στέλεχος ΝΔ, Ξανθούλης Ηλίας - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Βάλαρης Δημήτρης - Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας, Μπέλτσος Διονύσιος - Υποψ. Δήμαρχος Πύργου, κ.ά.

Την εκδήλωση συνόδευσε μπάντα με ζωντανή μουσική πριν από την έναρξή της αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της, ενώ καθ’ όλη τη διάρκειά της προσφέρθηκαν γλυκίσματα, καφές, finger food και κρασί. Επίσης, το εγχείρημα στήριξαν με εκθεσιακά περίπτερα αρκετές επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών οι: Kritana Candles, Ποτοποιία Μυλωνάς, ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ, OLIVECIOUS, Aroma Farms, Κτήμα οικογένειας Λαμπρόπουλου-Βιολογικά Προϊόντα, κ.ά.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Χαρά Μπακοπούλου και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινόπουλος. 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust
trust

Οι χορηγοί που στήριξαν την εκδήλωση της TRUST:

LIATSIS TRAVEL

ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΛΕΝΑ

KOZAT

ΠΙΚ

ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

LOVE POTION

ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΓΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

DUOMO

ΚΑΤΕΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΕΤΣΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΒΗΤΑ ΔΕΛΤΑ

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΖURRO

MAΡΙΝΑ

ΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑ

ΑΦΟΙ ΡΑΤΤΑ

ΑΡΕΘΟΥΣΑ

INSTANTE

ΕFI FRUITS

ΗΛΕΙΑΚΗ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΣΕΙΡΙΟΝ

COVER ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ

ΟΛΥΜΠΟΣ

FAMILIA

ΜΠΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΗOGAR

FAMELOS

ΑGROTAX

LIRIS LOUNGE BAR-RESTAURANT

BLACK RABBIT

ΚΑΡΝΑΡΟΣ ANAΣΤΑΣΙΟΣ

ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ

LOCOMOTIVE

ΜΑΝΙΕΡΑ

BACK STREAT

LAVIDA

FUEGO

MERCAΝDO

DOLPHIN

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

CENTRO

BONEY

ANΘΟΥΛΗΣ COURIER

VAΝDAL

OBBI

ARTISTI

SNOB

TEN

EΔΕΑΤΡΟΣ

ΡΟΤΟΝΤΑ

BARBEQUE

ΟΝ ΤΗΕ GO MARKET

APG SOLUTIONS

BLOOM

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo