LIVE

 

16|03
2023
10:49

Το Met Cosmetic σου μαθαίνει τα πάντα για το Υαλουρονικό Οξύ

Με την ασφάλεια της βραβευμένης κλινικής και την εγγύηση επώνυμων υλικών.

Χείλη, μάτια, οβάλ προσώπου, μύτη… η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια δημοφιλή, φυσική εφαρμογή ιατρικής αισθητικής, με σπάνιες αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Στηριζόμενη στα μοναδικά οφέλη του υαλουρονικού οξέος, η εφαρμογή προσφέρει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα φυσικής αναζωογόνησης με άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη, που καταπολεμά τη φυσική φθορά, συμβάλλοντας στην ανανέωση της λάμψης των ευαίσθητων περιοχών του προσώπου και στην αποκατάσταση ατελειών.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ

Πριν μιλήσουμε για τα οφέλη της θεραπείας, πρέπει πρώτα να πούμε για ποιο λόγο, το υαλουρονικό οξύ είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό. Πρόκειται για στοιχείο που παράγεται από τους ινοβλάστες και έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Σε νεότερες ηλικίες, το σώμα μας παράγει καθημερινά 3 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραστικά όσο λιγοστεύουν και τα λειτουργικά κύτταρα που το παράγουν, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητα της και να φαίνεται θαμπή, αφυδατωμένη, γεμάτη ρυτίδες ή σημεία ατροφίας.  Έτσι, η θεραπευτική ανανέωση του είναι μια φυσική μέθοδος που διενεργείται από ειδικούς με στόχο την κάλυψη των ποσοτήτων που χρειάζονται τα σημεία του προσώπου για να παραμένουν λαμπερά και υγιή.

Που εφαρμόζεται

1. Μάτια: Φωτίστε το βλέμμα σας
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα vibes που εκπέμπει ένα καθηλωτικό βλέμμα; Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η θεραπεία υαλουρονικού οξέος στα μάτια εστιάζει τόσο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, όσο στις παρειές και τους κροτάφους, χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο, φυσικό αποτέλεσμα υψηλής διάρκειας, που μαγνητίζει με την πρώτη ματιά.

*Μην ξεχνάτε ότι… Οι δακρυϊκές αύλακες (tear trough) τραβούν την προσοχή και μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών. Ακόμη, η χαλάρωση των παρειών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών.

2. Πρόσωπο: Ενισχύστε το φυσικό περίγραμμα προσώπου

Ο πιο φυσικός τρόπος για αυθόρμητα χαμόγελα! Μετά την καταγραφή του προσώπου τόσο σε ακινησία (στατικότητα) όσο και σε κίνηση (δυναμική) για τον σχεδιασμό της εφαρμογής, τα fillers προσώπου ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος διασφαλίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου σε κάθε αντίδραση.

*Μην ξεχνάτε ότι… Η απώλεια όγκου στα ζυγωματικά και τους κροτάφους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της περιοχής των ματιών.

3. Χείλη: Δώστε extra όγκο στα χείλη σας

Πείτε «τέλος» στα άτονα χείλη, αλλά και στην εξάρτηση από κραγιόν και μολύβι περιγράμματος. Η φυσική αύξηση του χείλους και η αποτελεσματική ανόρθωσή του με υαλουρονικό οξύ, όχι απλώς επαναφέρει την εικόνα και τη σαρκώδη όψη τους όπως ακριβώς ήταν και πριν μερικά χρόνια, αλλά χαρίζει ένα μόνιμο αποτέλεσμα που παραμένει εντυπωσιακό σε καθημερινή βάση.

*Μην ξεχνάτε ότι… Η ηλικία αφήνει το αποτύπωμά της στα χείλη, προκαλώντας ατροφία στην περιοχή τόσο σε γυναίκες, όσο και άνδρες, με αποτέλεσμα τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά. 

4. Μύτη: Αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό στη μύτη

Αν η εικόνα μιας δύσμορφης μύτης προκαλούσε κάποτε ανασφάλεια, σήμερα με τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος μπορείτε να απολαμβάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς παρεμβατικές χειρουργικές μεθόδους. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή, γεμίζουν σημεία του σκελετού της μύτης που παρουσιάζουν ατροφίες ή βαθουλώματα και επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα που χαρίζει αυτοπεποίθηση.

*Μην ξεχνάτε ότι… το σχήμα της μύτης παίζει άμεσο ρόλο στην όψη του υπόλοιπου προσώπου, αποτελώντας μια ιδιαίτερα συχνή πηγή ανασφάλειας για άνδρες και γυναίκες.

yalouroniko met cosmetic 1

Γιατί να εμπιστευθείτε το Met Cosmetic

• Εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό για την εφαρμογή της εκάστοτε θεραπείας, προσφέροντας τη συμβουλευτική καθοδήγηση της πεπειραμένης ιατρικής μας ομάδας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

• Χρησιμοποιούμε fillers προσώπου, που είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Κορυφαία, πιστοποιημένα υλικά, που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα εφαρμογής, με υψηλή διάρκεια και αδιαπραγμάτευτο επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής.

Πληροφορίες Εφαρμογής Υαλουρονικού Οξέος

·       Μέσος χρόνος θεραπείας: 20 λεπτά 

·       Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 φορές / έτος 

·       Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο 

·       Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας 

·       Διάρκεια Αποτελέσματος: 7-10 μήνες

Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός, Παναγιώτης Ντότσικας

Met Cosmetic [Πάτρα], Ερμού 51 τ: 2610 224700
met-cosmetic.gr
[email protected]

yalouroniko met cosmetic 2

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo