LIVE
00:00:00 ΜΜ

Αφιέρωμα Πάσχα 2024

Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος
ilialive ad 755x150 21vollaris 755x150 easter24
ilialive Μυλωνάς Δημήτριος

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|06
2023
13:18

Κως: Νέα στοιχεία στη δολοφονία της Αναστάζια - Τι λέει ο 32χρονος για τον σύντροφό της

Στον ανακριτή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. Τι είπε για τον σύντροφο της 27χρονης.

Όπως αναμενόταν, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, οδηγήθηκε στον ανακριτή και άλλαξε την αρχική του κατάθεση, υποστηρίζοντας τώρα ότι πήγε μεν με την κοπέλα στο σπίτι του, όμως την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ για να συναντήσει τον σύντροφό της.

Η υπόθεση παίρνει τελείως νέα τροπή, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο 32χρονος είπε πως πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και τη μετέφερε στο σπίτι του επειδή -όπως υποστήριξε- η Αναστάζια ήθελε να πάει τουαλέτα. Κάθισαν στο σπίτι, ήπιαν κάποιες μπίρες, στη συνέχεια την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της.

Μάλιστα, ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει και στο γιατί ο συγκάτοικός του είπε στις Αρχές ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους. Όπως επιχείρησε να εξηγήσει ο 32χρονος, ο συγκάτοικός του κοιμόταν εκείνη την ώρα και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αναστάζια στον χώρο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Την ίδια ώρα οι Αρχές επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας της κοπέλας, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα τελευταία μηνύματα της νεαρής με τον σύντροφό της. Η 27χρονη έστειλε ένα μήνυμα φόβου στον σύντροφό της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, «έλα πάρε με, η κατάσταση ειναι περίεργη», έγραφε.

Ανατροπή και με το μέρος όπου δολοφονήθηκε

Φαίνεται πως έχουμε μία νέα τροπή και ως προς το μέρος όπου δολοφονήθηκε η κοπέλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η Πολωνή πιθανότατα να μην δολοφονήθηκε σε εξωτερικό χώρο, αλλά σε σπίτι. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ανέφερε πως το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε χωράφι, όμως η άτυχη κοπέλα είναι πιθανόν να δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δολοφόνος την μετέφερε εκεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η εμπλοκή δεύτερου προσώπου.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Στασινόπουλος Fruits

VENDRAS STYL - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ