LIVE
00:00:00 ΜΜ

Αφιέρωμα Πάσχα 2024

Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος
ilialive ad 755x150 21vollaris 755x150 easter24
ilialive Μυλωνάς Δημήτριος

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

05|01
2024
14:09

Αγία Παρασκευή: Σε σοκ ο 14χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης - «Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο 14χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης στην Αγία Παρασκευή

Σε σοκ είναι ο 14χρονος μαθητής που δέχτηκε επίθεση τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του σττην Αγία Παρασκευή.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε πως ο γιος του βρίσκεται σε σοκ και άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε ο γιος του με τον αστυνομικό στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής όπου υπέβαλαν τη μήνυση.

«Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 14χρονος και εκείνος του απάντησε «μην φοβάσαι έχω αναλάβει εγώ, δεν θα κλείσω μάτι μέχρι να το λύσω το θέμα».

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια της ζωής μας. Από ό,τι μας είπε η αστυνομία πρόκειται για σειρά κακουργημάτων που διαπράχθηκαν. Οι τρεις δράστες φορούσαν μπαλακλάβες που τις έβγαλαν όταν ο γιος μου κατάλαβε ποιοι είναι. Δεν ήταν δύο παιδάκια που συναντιούνται στον δρόμο και ρίχνουν χαστούκια αλλά μιλάμε για ολόκληρη επιχείρησή που κράτησε ημέρες, μιλάμε για φάση Α, Β και Γ» είπε ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας στο Action24.

Όπως είπε «όλη η διαδικασία ξεκίνησε πριν την αλλαγή του χρόνου και κορυφώθηκε στις 2 Ιανουαρίου» ενώ εκτίμησε ότι επίθεση της Τρίτης «κράτησε 15 λεπτά. Το παιδί πέρασε μια κόλαση, φανταστείτε ένα 14χρονο παιδί να τους ακολουθεί ξυπόλητο για να μην του πάρουν τον σκύλο γιατί του είπαν ότι “τον σκύλο δεν θα τον ξαναδείς”».

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του 14χρονου, μιλώντας την Πέμπτη στο Mega, ανέφεραν ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα και, αφού βανδάλισαν το αυτοκίνητο του πατέρα του και έριξαν αυγά στο σπίτι της οικογένειας, τον έπιασαν στον δρόμο, τον χτύπησαν, του πήραν τα παπούτσια και τον τραβούσαν βίντεο, ενώ απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν, εάν μιλούσε για όσα πέρασε.

Ο πατέρας του ανήλικου κατήγγειλε, μάλιστα, ότι οι γονείς των δραστών «φυγαδεύσαν τα παιδιά-δράστες για να περάσει το αυτόφωρο. Η αστυνομία πήγε μέχρι και στα εξοχικά τους σπίτια για να τους βρει. Εξαφανίστηκαν και οι γονείς και τα παιδιά γιατί η μήνυση αφορά και τους γονείς».

Περιγράφοντας, τέλος, τον διάλογο που είχε με έναν εκ των δραστών αφού έλαβε ένα μήνυμα με φωτογραφία του γιου του στο Instagram, ο πατέρας του 14χρονου είπε ότι «άκουσα έναν έφηβο να μου λέει “δεν είμαστε φίλοι αλλά εχθροί, θα έρθω με 50 άτομα και θα στα κάνω λίμπα, θα βάλω τη μπερέτα στο κεφάλι και θα σου τραβήξω μια”».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως έγραψε το iEidiseis, όλα έγιναν προχθές στις 18.45 όταν ένας 14χρονος πήγε βόλτα τον σκύλο του δίπλα από το σπίτι του, στην οδό Λυκείου στην Αγία Παρασκευή.

Εκεί ένας 14χρονος συμμαθητής του τον πλησίασε και μαζί με έναν 16χρονο φίλο του τον πλησίασαν και με τη βία τον ακινητοποίησαν, ενώ ένα τρίτος ανήλικος τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, αφού πρώτα τον έψαξαν για να δουν εάν έχει πάνω του κινητό τηλέφωνο ή λεφτά, του αφαίρεσαν τα παπούτσια του, καθώς επίσης και για μία στιγμή και τον σκύλο του, ρίχνοντάς του γροθιά και με την απειλή ότι θα τον χάσει (τον σκύλο) και δεν θα τον ξαναδεί, τον υποχρέωσαν να τους ακολουθεί στο δρόμο ξυπόλητος.

Επίσης, ενώ τον βιντεοσκοπούσαν τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί προς δύο κοπέλες με χυδαίους χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια το εν λόγω βίντεο εστάλη και στον ίδιο στο Instagram.

Οι δράστες φεύγοντας τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κάποιον, ενώ ο ένας από αυτούς είπε ότι έχει πιστόλι και με αυτό θα τον σκοτώσει.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι ίδιοι ανήλικοι παραδέχτηκαν στο θύμα ότι είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του και πέταξαν αυγά στο παράθυρο του 4ου ορόφου της οικίας τους.

Το Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής σχημάτισε δικογραφία για τρεις ανήλικους για ληστεία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αλλά και τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor