LIVE
00:00:00 ΜΜ

Αφιέρωμα Πάσχα 2024

Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος
ilialive ad 755x150 21vollaris 755x150 easter24
ilialive Μυλωνάς Δημήτριος

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|01
2024
12:06

Αθήνα: Πατέρας κατήγγειλε τη σύζυγό του για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών της 4χρονης κόρης τους

H 43χρονη συνελήφθη καθώς οι άσεμνες φωτογραφίες της κόρης της βρέθηκαν σε υπολογιστή και στο κινητό της.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μπήκε καταγγελία 55χρονου, σύμφωνα με την οποία η σύζυγός του είχε στην κατοχή της άσεμνες φωτογραφίες της 4χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η γυναίκα συνελήφθη στις 9 Ιανουαρίου 2024 σε περιοχή της Αθήνας, διότι οι αστυνομικοί εντόπισαν γυμνές φωτογραφίες του παιδιού σε άσεμνες στάσεις στο κινητό της τηλέφωνο και στο λάπτοπ της. Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα νωρίτερα όταν ο 55χρονος πατέρας της 4χρονης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε την καταγγελία.

Όπως είπε, πριν από μία εβδομάδα βρήκε σε φορητό υπολογιστή που υπάρχει στο σπίτι και τον οποίο χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια, φάκελο με αντίγραφο φωτογραφιών και βίντεο του κινητού τηλεφώνου της 43χρονης συζύγου του, στον οποίο μεταξύ άλλων υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες της 4χρονης κόρης τους σε άσεμνες στάσεις, καθώς και φωτογραφίες στις οποίες το παιδί ήταν βαμμένο με κραγιόν και make up.

Στην 43χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ο 55χρονος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου δύο χρόνια, ωστόσο, ζουν στο ίδιο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς εάν γνωρίζει γιατί υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες, απάντησε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει γιατί η σύζυγός του ήταν αυτή που τις είχε στην κατοχή της.

Μετά την καταγγελία η 43χρονη προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της, όπου και συνελήφθη κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Και αυτό διότι εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή της, στο κινητό τηλέφωνο και στον φορητό υπολογιστή της, γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της.

Το κινητό και το λάπτοπ κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Πρώτο μέλημα των Αρχών είναι να διαπιστωθεί εάν αυτές οι φωτογραφίες είχαν σταλεί σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 43χρονη αρνήθηκε τις σε βάρος της κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε στείλει κάποιες από τις επίμαχες φωτογραφίες στον θείο της 4χρονης, όχι όμως για κακό σκοπό αλλά για να του δείξει πως μεγαλώνει το παιδί και να τον χαροποιήσει.

Σε βάρος της 43χρονης ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Την περασμένη εβδομάδα απολογήθηκε στον Ανακριτή, ο οποίος την άφησε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της. Περισσότερο φως στην έρευνα θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του υπολογιστή και του κινητού τηλεφώνου της 43χρονης.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor