LIVE
00:00:00 ΜΜ
Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος
ilialive Μυλωνάς Δημήτριος

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|01
2022
20:56

Αργυρούπολη: Άγρια επίθεση σε 40χρονη από τον σύντροφό της - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η 40χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 48χρονου.
 
Μια 40χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον 48χρονο σύντροφό της και νοσηλεύεται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του δράστη, ενώ δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης. Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».
 
Ο 48χρονος δράστης της Αργυρούπολης που είναι δασκάλος πολεμικών τεχνών είχε ξυλοκοπήσει το 2015 στο Άργος και είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, την οποία και πάλι άφησε αιμόφυρτη κι εξαφανίστηκε.
 
Η κοπέλα αιμόφυρτη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να ξεγλιστρήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κρύφτηκε σε έναν βάλτο για να σώσει τη ζωή της και ο δράστης την αναζητούσε για να την αποτελειώσει. Τελικά την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.
 
Το χρονικό της υπόθεσης
 
Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο 48χρονος. Όλα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αργυρούπολη, όταν ο άνδρας άρχισε με δύναμη και ορμή, με μπουνιές και κλωτσιές να ξυλοκοπεί τη νεαρή γυναίκα και να την αφήνει αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού.
 
Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο ένα συγγενικό του πρόσωπο και του ομολόγησε όσα έκανε στη γυναίκα και έτρεξε να εξαφανιστεί. Το συγγενικό αυτό πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
Από την ώρα εκείνη, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
 
Αρχικά, για την υπόθεση είχε ασχοληθεί το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου κι αμέσως μετά, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
 
Πηγή: ieidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ