LIVE
00:00:00 ΜΜ
Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος
ilialive Μυλωνάς Δημήτριος

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

20|12
2021
23:18

Κεντάκι: Μια μπανιέρα έσωσε δύο μωρά από καταστροφικό ανεμοστρόβιλο

Ο φονικός ανεμοστρόβιλος του Κεντάκι ξήλωσε τη μπανιέρα όπου είχε βρει καταφύγιο μια γιαγιά με τα εγγόνια της, με τα μωρά να καταλήγουν στην αυλή.

Απίστευτη ήταν οι τύχη δύο μωρών στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, που κατάφεραν να γλυτώσουν όταν ο καταστροφικός ανεμοστρόβιλος της 10ης Δεκεμβρίου χτύπησε το σπίτι τους.

Μόλις η γιαγιά των δύο βρεφών, Clara Lutz, συνειδητοποίησε τον κίνδυνο, πήρε αγκαλιά τα δύο εγγόνια της και προσπάθησε να βρει καταφύγιο στη μπανιέρα του σπιτιού.

Ωστόσο, ο ανεμοστρόβιλος ήταν τόσο δυνατός που ξήλωσε τη μπανιέρα, με τα δύο βρέφη (15 και 3 μηνών) να καταλήγουν στον κήπο.

«Έβαλα τα μωρά στη μπανιέρα μαζί με μια κουβέρτα, ένα μαξιλάρι και την Αγία Γραφή. Εγώ ήμουν απ’έξω και κρατούσα αντίσταση. Ξαφνικά, το σπίτι άρχισε να τρέμει και η μπανιέρα σηκώθηκε στον αέρα, έφυγε από τα χέρια μου. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να παρακαλέσω το Θεό να φέρει πίσω τα μωρά μου και να τα κρατήσει ασφαλή», είπε η γιαγιά των δύο μωρών μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό WFIE-TV.

Η ίδια έπεσε στο πάτωμα αφού η μπανιέρα την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ το σπίτι της «ξεριζώθηκε από τα θεμέλια». Μόλις κατάφερε να σηκωθεί ξεκίνησε αγωνιωδώς να ψάχνει για τα εγγόνια της.

«Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μπανιέρα στην αυλή, αναποδογυρισμένη. Από κάτω ήταν τα δύο μωρά, ζωντανά μόνο με κάποιους ελαφρούς τραυματισμούς», πρόσθεσε η Clara Lutz.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι περισσότεροι από 40 τυφώνες που σημειώθηκαν στη Βόρεια Αμερική την 10η Δεκεμβρίου, κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 92 ανθρώπους. Μόνο στο Κεντάκι, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός ανέρχεται στους 75 θανάτους.

Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-EPA/TANNEN MAURY

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ