LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|04
2022
18:25

«Θα σας γνωρίσω τον Ρουβά»: Αλκοόλ, χασίς και προσκλήσεις σε ανήλικους για ερωτικές περιπτύξεις από τον Λιγνάδη

Με καταθέσεις φίλων θυμάτων συνεχίζεται η δίκη του κατηγορούμενου για βιασμούς, σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη οι οποίοι αναφέρθηκαν στις ανήθικες προτάσεις σε ανήλικους αλλά και για την προσφορά αλκοόλ και χασίς αλλά και των υποσχέσεων, «θα σας γνωρίσω τον Ρουβά». 

Σε τρεις συναντήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη με τον νεαρό Αιγύπτιο που τον καταγγέλλει ότι τον βίασε ενώ ήταν ανήλικος αναφέρθηκε καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, νεαρός φίλος του μηνυτή. Όπως είπε, τότε βρίσκονταν τόσο ο ίδιος όσο και ο καταγγέλλων σε ηλικία 14-15 ετών, με τον κατηγορούμενο να τους προσφέρει αλκοόλ και χασίς

Στην κατάθεση του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι το θύμα τού αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον γνωστό σκηνοθέτη πριν από ένα χρόνο. Όπως είπε, το θύμα ήθελε να γίνει τραγουδιστής και ηθοποιός και πίστεψε ότι ο Δ. Λιγνάδης θα μπορούσε να τον βοηθήσει.
«Ένας άνθρωπος που είναι ηθοποιός μπορεί σε ένα παιδί 14 χρονών να του τάξει τα αυγά και τα πασχάλια και να το κάνει να νιώσει Θεός» εξήγησε ο μάρτυρας επιμένοντας στην «τρέλα» που είχε ο φίλος του να γίνει γνωστός αλλά και στις «διασυνδέσεις» που …διαφήμιζε ότι είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης. «Μας εξήγησε ότι είναι σκηνοθέτης, ότι παίζει στο θέατρο, ότι έχει γνωστούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και μουσικούς» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σημείωσε πως είχε ρωτήσει τον μηνυτή «αν τον βοηθάει ο κατηγορούμενος» και εκείνος του είχε απαντήσει «ότι του είχε πει θα του γνωρίσει τον Ρουβά».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα οι δυο πρώτες συναντήσεις του κατηγορούμενου με την παρέα των ανηλίκων έγιναν στο Ολυμπιακό Χωριό, σε ένα παγκάκι. «Μας έδωσε σε κάθε έναν 20 ευρώ, μας είπε: «να πιείτε κάτι στην υγεία μου» και έφυγε».

«Πως μπορούσατε να κάνετε παρέα με έναν μεγάλο άνθρωπο σε αυτήν την ηλικία;» ήταν η ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου , Αλέξη Κούγια με τον μάρτυρα να απαντά: «Δεν μπορούσαμε, φάγαμε πολύ μεγάλη τιμωρία όταν έγινε αυτό διότι ήμασταν από συντηρητική οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Λιγνάδης αρνείται όλες τις κατηγορίες που τού αποδίδονται.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ